Příspěvky uživatele - 127.236

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Desert, 24.9.2015 Obsahuje fotku
Dobrý den, takhle se mně letos vydařily Deserty, 350 n.m. na Valašsku, není zas tak velká úroda, ale plody jsou velké, bez probírky, foto těsně před sklizní 23.9., strom prosperuje, je ještě mladý 4-5 let, to nejlepší máme teprve před sebou, tak... celý příspěvek >
Odrůda jabloně, 23.9.2015 Obsahuje fotku
Dobrý den. Sklidil jsem výborné podzimní jablka, jenže nevím, co je to za odrůdu, dotaz na zkušenější, viz foto, krásně voní, nádherné barvy, které na té fotce nejsou tak dobře vidět. Předem moc děkuji za nasměrování. Tomáš.
Slivoň neznámá?, 19.8.2015 Obsahuje fotku
Dobrý den, prosím o pomoc s identifikací, fota, zapomněl, jsem, co jsem vysadil...:), upravil jsem vše do PDF, všechny fotky jsou stav z 16. 8. 2015.  Děkuji za reakci, pro znalce je to pár vteřin... ať se daří, díky moc, Tomáš.
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika