Příspěvky uživatele - 168.81

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pila hecht, 10.6.2018
Chce se mi napsat, přesně tak. Ale napíši podobně. Protože mám Hecht 45 za něco přes 2 tisíce (a tak dávám olej 1 : 40 a dobrý) a soused má HQ za 12 tisíc a nikdo mu jí neumí nastavit. Tak už raději ani neřeže. Jinak stejně. JG
Okousano listy peckovin - kdo mi je žere?, 6.6.2018
Ukrutnice! Takoví pěkní broučci. (trošku podlouhlí, s dvěma černými tečkami na krovkách, tak já je jen zamáčknu) Žerou mi, jak blázni, výhonky roubů peckovin. Asi vrbaři. No, taky někdy mívám různé chutě.  JG
Podivne prirustky na thuji, 5.6.2018
U nás na vsi je též zmutovaný stromek, … A vlastně, proč jste si jistý, že „mutant“ z vaší vsi není jinak častá situace, kdy neošetřený výhon podnože (smrk obecný) prostě přeroste roubovanou část (smrk okrasný)? JG
Uz nekde uzraly tresne?, 31.5.2018
U nás, SZ Morava 450 m/m, 25.5. začal nazrávat malý stromek Kasandry (cca 1-2 kg), tedy začaly ho trhat děti (masité, výrazná, sladká chuť). 30.5. zachutnaly kosům. Dnes 31.5. úplně sklizeno. Zároveň bych se chtěl zeptat na zkušenosti se Sweet... celý příspěvek >
Identifikace plevele, 29.5.2018
Hm, pochybné vlákno, pochybný jetel. Nějak se to siri. JG
Melouny 2018, 28.5.2018
Kvete mi Lajko 2 F1, 3 dny. Vysočina 450 m/m, venku, černá plachta. JG
Nemocná divizna, 27.5.2018
Hm, tak nenašla. Všechno i lupu měla. A kde byla pečlivost? Stopy požerků, trusu a „vaty“ na fotkách jsou jasné. Housenky jsou nejen dost velké (starší), ale i dost hbité. Vůbec nečekají na místě. Opravdu rychle mizí mezi základy listů a mezi nimi... celý příspěvek >
Nemocná divizna, 26.5.2018
Jestli k divizně dojdete "bez slepecké hole", tak lupu potřebovat nebudete. Housenky bývají tmavé, až cca 2 cm dlouhé. Jsou hbité a ukrývají se ve "vatě", kterou vytváří a v paždí listů. Malé třeba přehlédnu, proto zkontroluji opakovaně. Že už jsou... celý příspěvek >
Nemocná divizna, 26.5.2018
Na divizně máte dost časté housenky. Jak se motýl jmenuje nevím. Třeba Vám s jeho jménem pomůže Gůgl (viz.: housenky na divizně). Diviznu mívám 1-2. Takže mladé lístečky opatrně a opakovaně rozhrnu a housenky zamáčknu. Mně to stačí. Co Vám? JG
Roubování, 18.5.2018 Obsahuje fotku
Jabloň, semenáč - Boscoop, tři rouby, cca 5 roků. JG
Jabloň, semenáč - Rozela, dva rouby, cca 4 roky. JG
No, já to „mastím“ někdy tak, jak je na obrázcích. (Korunky založené hned z roubů na seříznutých kmíncích.) Je mi totiž líto potlačit pěkně rostoucí roub. Pak si nemůžu vybrat, který ponechat a pak více roubů lépe zavaluje ránu. Také je tu zvědavost... celý příspěvek >
Roubování, 17.5.2018
Dobrý den. Když se toto vlákno zase „probudilo“, tak bych se chtěl také obecně zeptat, co kdo děláte, tedy jak dál pěstujete roubovance, který vznikl z roubování dvěma (více) rouby na uříznutém silnějším kmínku cca ve výšce korunky. Zda pak jeden... celý příspěvek >
Výsledky roubování 2017 - horké jaro, 14.5.2018 Obsahuje fotku
A takhle jsem použil letos poslední semenáč St. Julien (rouby Opál). JG
Výsledky roubování 2017 - horké jaro, 14.5.2018 Obsahuje fotku
Další detail. JG
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika