Příspěvky uživatele - 66.16

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Postřik jablek před uskladněním, 16.9.2015 Obsahuje fotku
tady už je asi pozdě co? To jsou ty staré odrůdy v biokvalitě :-)
Očkování, 15.9.2015
tak to je hodnotná zkušenost, už jsem několikrát narazil na názor, že chip budding - téměř celoročně ale říkal jsem si jestli třeba v tom listopadu těsně před zimou už není rostlina v takovém klidu, že nejen že nejde míza ale i dělivá pletiva a... celý příspěvek >
Očkování, 14.9.2015
ve vláknu je ochrana před mrazem několikrát zmíněna, včetně zadavatele, ale vpodstatě není jasně zodpovězena tak jestli třeba někdo za ty roky od založení vlákna něco nevysledoval. díky. rs.
Očkování, 14.9.2015
Ještě bych si dovolil dotaz, omlouvám se jestli se to někde řešilo ale nenašel jsem. Jak řešíte ochranu oček před případným vymrzáním. Já jsem se tím nikdy nezabýval protože s jabloněmi, hrušněmi a třešněmi jsem nemusel, mám zahradu 600m.n.m. Ale po... celý příspěvek >
Očkování, 14.9.2015
ano takto to určitě dává smysl. Já v těchto případech používám chip budding. rs.
Očkování, 14.9.2015
klidně by mohli udělat další aktualizované vydání i dnes nebo klidně i neaktualizované by bylo pořád lepší než co za braky vychází dnes. Tyto staré knihy jsou nejlepší, naštěstí dostupnost v antikvariátech je dobrá. K tomu dřevu, při nikolování se... celý příspěvek >
Očkování, 11.9.2015
asi mam jiné vydání (3. vydání 1975), na str 83 je popsáno sedélkování a na str 84 kozí nožka a o to co píšete je asi někde jinde, ale to nevadí přes zimu to znovu pročtu celé. Jinak starší dřevo, že není tak aktivní je jasné, staré dřevo není... celý příspěvek >
Očkování, 11.9.2015
Mě by hlavně zajímalo, kdo kdy na to vylupovaní dřeva z oček přišel a jestli to měl něčím podloženo. V literatuře (viz třeba Bílek-Hanuš)  je to uváděno ale nikde není vysvětleno proč. Když roubuji v míze za kůru tak dávám taky dřevo na kambium... celý příspěvek >
Podnož pro hrušeň, 22.8.2015
Dobrý den, a jak to po delší době vypadá? - dotaz na všechny co zkoušeli jeřáb-hruška. Mám taky nějaké jeřáby a hloh a experimentovat mě baví.
Střemcha - podnož, 10.8.2015
tak jsem to naočkoval forkertem a uvidím jestli to něco udělá.
Střemcha - podnož, 5.8.2015
Ahoj, má někdo praktické zkušenosti se střemchou jako podnoží pro třešeň, nebo višeň...?  
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika