Příspěvky uživatele - 133.90

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
A zase ty fleky na listech rajcat, 13.5.2017
Nápodobně. Rajčata pěstuji už mnoho let, mnoho let i v mládí, takže vím, co říkám, a s čistým svědomím si trvám na tom, že schopnost chytit plíseň rozhodně nezáleží na síle a bujnosti rostlinek.
Mráz, 13.5.2017
Měl jsem nad a kolem meruňky vytvořený plátěný stan a celou noc jsem pod ní topil dřevem. Bylo -5°, nepřežilo nic.
A zase ty fleky na listech rajcat, 13.5.2017
Ale prosím vás! Já mám taky krásná silná bujná rajčata, vlhko tu rozhodně nemám, přesto mi plíseň velmi lehce ve vlhkém počasí chytnou. Ochráněná jsou jen ta pod stříškou. To, co píšete, je nesmyl - na síle rajčete skutečně schopnost chytit plíseň... celý příspěvek >
A zase ty fleky na listech rajcat, 12.5.2017
Proč na 5 květenství? Vždyť plíseň může při vlhkém počasí přijít klidně v půli července (jako třeba loni), kdy ještě rajčata rozhodně zralá nejsou, takže nevidím vůbec žádnou souvislost s pěstováním na 5 květenství a chycením plísně. Já pěstuji na... celý příspěvek >
Mladé žluté listy višně, 12.5.2017
Nikdo nevíte, co by to mohlo být? Dnes jsem to po cestě do Brna viděl i na několika slivoních - část stromu měla zelené listy a část žluté. Nepoškozené, ale žluté. Co udělat pro ustavení normální barvy?
Odrůda Katinka, 7.9.2015
Katinka ještě není zralá, 250 m n.m. Plody drobné chuť opravdu nic moc...
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika