Příspěvky uživatele - 147.46

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Krizitelnost cukety s jinym druhem tykve, 22.7.2016
To me zajima, posle mi i do zpravy prosim vysledek.
Proč mi neplodí lilek?, 22.7.2016
Me se to jeden rok stalo take, ale jak jsem zacala opylovat prstem i na jedne rostline, ne z druhe, tak najednou bylo plodu habadej. jen se to nejak samo neopylilo
Mala brokolice kvete, 22.7.2016
A jak poznam kvetilku?
Mala brokolice kvete, 22.7.2016
tak presne to se mi stalo. tak asi skoky v teplotach. vody mely dost
Zelenina která se nemusí zalévat?, 21.7.2016
a ktrere odrudy nepotrebuji tolik zavlahy prosim?
Rapikaty celer sklizeni, 21.7.2016
Dobry den, chtela jsem se zeptat, jak se sklizi rapikaty celer. Musim cekat, az vsechny rapiky zhrubnou nebo se muzou rapiky odtrhavat postupne jako u normalniho celeru a pak proste dorostou? Nebo musim pockat a pak urezat najednou? Dekuji
Proč mi neplodí lilek?, 21.7.2016
no nevim, lilek potrebuje teplo, venku se mu asi moc darit nebude, brzy prestane plodit...
Mala brokolice kvete, 21.7.2016
Dobry den, nevim, zda loni byla ta sama odruda, kupovala jsme v zagradnictvi. Na tom slunecnem miste jsem je mela poprve. Vetsinou jsem je daval do skleniku nebo pred a tam je vetsinu dne stin... tam to bylo ok, mozna az na par sazenic. Ale letos... celý příspěvek >
Jak nadrtit listí a slabé větvičky?, 21.7.2016
Bohatě bude stačit 5%.
Kávová sedlina jako hnojivo, 21.7.2016
Stačí upravit půdní PH.
Včely na malinách, 21.7.2016
Ke zběru potravy včely nepoužívají kusadla, přestože je mají. Je pravda, že v úlu něco okoušou, ale hlavní použití kusadel je „stavba díla“! Zahrádkářům, kterým tento fakt vadí, doporučuji, obrátit se na velkoproducenta malin a zjistit si, čím se... celý příspěvek >
Včely na malinách, 21.7.2016
Jaksi jste všichni přehlédli fakt, že včely na nepoškozené zdravé ovoce nejdou. Ty plody maliníku, včely navštěvují druhotně, protože prvotně je poškodil jiný hmyz - mravenci, vosy a vůně linoucí se z ranek včely přiláká, protože mají „nos“, lepší,... celý příspěvek >
Voda zo strechy - bude závadná?, 20.7.2016
Zřejmě máte něco historického. Kropítkem plastové konve z Hornbach, projde leccos, jsou v něm díry jak vrata.
Voda zo strechy - bude závadná?, 20.7.2016
K zálivce vodu filtrovat netřeba. Ale do prosakovacího zavlažovacího systému je to nutnost, zvláště, když se pomocí tohoto systému přihnojuje.
Rez hrušňová - vím jak na ní, 10.7.2016
Smysl to má!! Je vhodné vždy aplikovat vhodný prostředek, kdykoliv se zrzavka objeví, aby se zastavila.
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika