|
Příspěvky uživatele - 147.46
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Krizitelnost cukety s jinym druhem tykve, 22.7.2016 To me zajima, posle mi i do zpravy prosim vysledek. |  | Proč mi neplodí lilek?, 22.7.2016 Me se to jeden rok stalo take, ale jak jsem zacala opylovat prstem i na jedne rostline, ne z druhe, tak najednou bylo plodu habadej. jen se to nejak samo neopylilo |  |
|  | Mala brokolice kvete, 22.7.2016 A jak poznam kvetilku? |  | Mala brokolice kvete, 22.7.2016 tak presne to se mi stalo. tak asi skoky v teplotach. vody mely dost |  | Zelenina která se nemusí zalévat?, 21.7.2016 a ktrere odrudy nepotrebuji tolik zavlahy prosim? |  | Rapikaty celer sklizeni, 21.7.2016 Dobry den, chtela jsem se zeptat, jak se sklizi rapikaty celer. Musim cekat, az vsechny rapiky zhrubnou nebo se muzou rapiky odtrhavat postupne jako u normalniho celeru a pak proste dorostou? Nebo musim pockat a pak urezat najednou? Dekuji |  | Proč mi neplodí lilek?, 21.7.2016 no nevim, lilek potrebuje teplo, venku se mu asi moc darit nebude, brzy prestane plodit... |  | Mala brokolice kvete, 21.7.2016 Dobry den, nevim, zda loni byla ta sama odruda, kupovala jsme v zagradnictvi. Na tom slunecnem miste jsem je mela poprve. Vetsinou jsem je daval do skleniku nebo pred a tam je vetsinu dne stin... tam to bylo ok, mozna az na par sazenic. Ale letos... celý příspěvek > |  | Jak nadrtit listí a slabé větvičky?, 21.7.2016 Bohatě bude stačit 5%. |  | Kávová sedlina jako hnojivo, 21.7.2016 Stačí upravit půdní PH. |  |
|  | Včely na malinách, 21.7.2016 Ke zběru potravy včely nepoužívají kusadla, přestože je mají. Je pravda, že v úlu něco okoušou, ale hlavní použití kusadel je „stavba díla“! Zahrádkářům, kterým tento fakt vadí, doporučuji, obrátit se na velkoproducenta malin a zjistit si, čím se... celý příspěvek > |  | Včely na malinách, 21.7.2016 Jaksi jste všichni přehlédli fakt, že včely na nepoškozené zdravé ovoce nejdou. Ty plody maliníku, včely navštěvují druhotně, protože prvotně je poškodil jiný hmyz - mravenci, vosy a vůně linoucí se z ranek včely přiláká, protože mají „nos“, lepší,... celý příspěvek > |  | Voda zo strechy - bude závadná?, 20.7.2016 Zřejmě máte něco historického. Kropítkem plastové konve z Hornbach, projde leccos, jsou v něm díry jak vrata. |  | Voda zo strechy - bude závadná?, 20.7.2016 K zálivce vodu filtrovat netřeba. Ale do prosakovacího zavlažovacího systému je to nutnost, zvláště, když se pomocí tohoto systému přihnojuje. |  | Rez hrušňová - vím jak na ní, 10.7.2016 Smysl to má!! Je vhodné vždy aplikovat vhodný prostředek, kdykoliv se zrzavka objeví, aby se zastavila. |  |
 |
|
|
|