|
Příspěvky uživatele - 138.182
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zahradni traktor westwood, 20.4.2014 Dobrý den, chtěla bych moc poprosit o radu, zda byste nevěděli, kde bych sehnala sběrací "koš" či sběrací zařízení, prostě "koš" do kterého se sbírá tráva za traktůrek westwood T 1200. Prošla jsem již všechny bazarové stránky a nemám štěstí. Děkuji... celý příspěvek > |  | Drtič větví - rada pro zakoupení nového, 26.4.2013 Já jsem ale mluvil o štěpce kolem cesty, silnice ne za plotem u sousedů. Pozemky kolem cest jsou v soukromém vlastnictví (většinou) a štěpka je pozústatek po silničářích, či údržbě silnic, či kdo to vlastně štěpkuje :) Takže je také vlastnictvím... celý příspěvek > |  |
|  | Drtič větví - rada pro zakoupení nového, 25.4.2013 Dobrý den, chtěl bych jen znát Váš názor ohledně štěpky okolo silnic. Myslíte, že je možno si nějakou hromádku odvézt pro vlastní potřebu? Vždyť i posypový štěrk, který zústává na silnicích po zimě si lidé vozí na "tačkách" domů. Nebo bych to měl... celý příspěvek > |  | Poraďte mi prosím někdo ohledně wistarie, 7.8.2010 Tak jsem zjistila, že mi visterie kvete teprve nyní. Asi byla po zimě vysílená, pak ty nekonečné deště, tropická vedra, tak si řekla: teď - teď by to šlo :))
Pusinová |  | Mladý durman, co s ním?, 8.3.2010 Já bych řekla že durman. Alespoň zahradnictví durman nabízejí jako rostlinu, která v bezmrazé místnosti přezimuje. Jejich výška může dosahovat klidně metr a půl i více. Vrcholový řízek by Vám zakořenit měl, zkuste mu pomoci třeba... celý příspěvek > |  | Arisaema (kobří lilie) - máte někdo s touto kytkou zkušenost?, 7.2.2010 A arisaemy kvetou ochotně nebo se to podaří až za pár let - jak je to třeba u zmijovce? Ptám se tak hloupě, protože takhle už několik let bojuji s líběnkou.Ta se nechá prosit o květ už jooo dlouho -:)) Děkuji za každou... celý příspěvek > |  | Mladý durman, co s ním?, 6.2.2010 Taky bych řekla, že se jedná o daturu - neboli andělskou trumpetu.
Některé druhy, zejména bílé jsou vyloženě plevelné. Jiné druhy jsem v loňském roce zkoušela ze semínek vypěstovat - některá semínka klíčí v celku brzy, jiným to docela trvá klidně i... celý příspěvek > |  | Arisaema (kobří lilie) - máte někdo s touto kytkou zkušenost?, 6.2.2010 Hezký den, chtěla bych jen poprosit, zda nemáte někdo s touto rostlinkou zkušenosti. ARISAEMY - nebo-li také kogbří lilie jsou hlíznaté rostliny. Letos jsem je objevila v katalogu Lukon-bulbs poprvé, je zde ukázáno hned několik druhů a jejich květy... celý příspěvek > |  | Zahradnictvi Flos, 3.2.2010 Nechci dělat chytrou, ale nejsme tak bohatí, abychom kupovali levné věci.
Osobně jsem si chtěla také z katalogu Petro něco vybrat, ale odradila
mne plná strana negativních příspěvků na toto zahradnictví. Vlastně nevím zda v diskusi byl alespoň... celý příspěvek > |  | Prosím o radu - přežije mi posekaná azalka?, 11.10.2009 jj. ti chlapi :) no já to řeším tak, že jsem pojala podezření že mi to už někdy dělal schválně, že mi ty ubohé kytky sekal schválně , tak jsem to začla řešit tak, že jsem si za každou posekanou kyti zašla koupit do zahradnictví tři jiné - jakože... celý příspěvek > |  |
|  | Prosím o radu - přežije mi posekaná azalka?, 9.10.2009 Hezký den,
ráda bych Vás poprosila o radu. Manžel mi nechtěně seknul vršek azalky. Takový den druh, co vyroste na výšku přes metr. Protože to byla ale nově koupená, zasazená rostlinka - měla jen jeden výhonek. Sekal naštěstí kosou, takže jí usekl... celý příspěvek > |  | Lukon Glads, 8.10.2009 Chtěla jsem se optat jen přítomných - jaké rostlinky měli u lukonu objednané a v jakém stavu přišly.
Slyšela jsem, že cibulky mají O.K. ale sazenice rostlinek jsou v bídném stavu.
Předem děkuji Pusinová |  | Rozdíl mezi azalkami, 28.9.2009 Jestli se mohu také připojit do diskuse, tak já jsem letos u Najmanových nakupovala několikkrát. Na jaře jsem se nechala zlákat akcí - tuším, že to bylo 20 ks azalek (skalkových) za celkovou cenu 500,-- kč a 20 ks skalkových rododendronů taktéž za... celý příspěvek > |  | Okrasný ananas, 7.8.2009 Nepovede se to vždy, že zakoření, ale když se to povede, tak to opravdu stojí za to!!!
Koupím např. v hypermarketu ananas. Vykroutím zelený vršek, opatrně. Po bocích oberu škaredé, suché listy - jeden po druhém, až dojdu na zelené, zdravé pletivo... celý příspěvek > |  | Kalanchoe, 25.7.2009 Kalanchoí existuje spousta barevných druhů. Jsou cenově opravdu za pár korunek, takže se dají sehnat třeba i za 20,-- korun. Já jich mám osobně snad deset, každou jinou barvu. Vůbec nejsou náročné. Mám je na parapetu. Nad ústředním topením. Když je... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|