Příspěvky uživatele - 64.250

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co ovlivňuje hořkost hrášku?, 14.6.2011
Čím to je?
Čím odpudit psy?, 10.6.2011
Kopřivěnka psí, jak poradila Lída ve vláknu  " plašička na kočky".Ale protože kočky jsou vítané  (u mne ty dvounohé), tak jedině repelent v drogerii.
Jak daleko může být gril od plotu souseda?, 10.6.2011
Teď jedině zbývá pozvat souseda s jeho rodinou na grilovačku, třeba bourat nebudete muset. Určitě by nepohrdl šrůtkem uzeného nebo klobás, když už nemáte st.povolení ani souseda. Není nad dobré sousedské vztahy.
Co ovlivňuje hořkost hrášku?, 8.6.2011
Vždy vybírám odrůdu hrachu.Letos to u mne byl Havel a shodou okolností jsem byl včera u příbuzných a má také Havla. Jeho hrách má delší lusky a je i v mladosti nahořklý, což mne velmi překvapilo. Jejich 22letý syn říká, že to bude asi špatnou... celý příspěvek >
Stará (ne)známá jablon, 7.6.2011
Přátelé zahrádkáři, o takové Valašské jaderničce se tady nikdo nezmínil.  Všechny vás pozdravuji. Jasno nám o odrůdě může dát jen Radim.
Mravenci, mravenci a zase mravenci, 27.5.2011
Povídá se, že když je hodně mravenců -bude prý suché léto.Co je na tom pravdy nevím, ale třeba mravenci zlikvidují slimáky. Tak uvidíme. °Hyn sa hukáže°
Jak vyhubit komáry v sudech na zalévání, 22.5.2011
Já také používám starou záclonu, ale přesto se larvy objeví.
Jak vyhubit komáry v sudech na zalévání, 22.5.2011
Když dám na sudy víko, voda z rýny (dešťový svod)  mi do sudu nenateče.
Plašička na kočky, 22.5.2011
Dík hostu 220.130! Já napřed hledám na webu dřív, než se někde dotazovat, nebo začínat nové vlákno,ale nic jsem nenašel ani teď . Název rostlinky mi nic neříká, budu ji muset sehnat.Možná, že by se lépe shánělo pod českým názvem.Neznáte český... celý příspěvek >
Plašička na kočky, 20.5.2011
Mne by také zajímalo čím vypudit toulavé kočky od našeho paneláku. Nejvíc se jim líbí mezi růžemi na sluníčku. Plašičku nelze použít, nejlépe by vyhovovala nějaká bylinka, která kočky odpuzuje.
Poraďte někdo, jaká to je choroba kůry /borky/ u listnatých stromů, 8.5.2011
Protože se jedná o starší dotaz tak by mne zajímalo, jak to dopadlo a co to vlastně bylo a jak bylo odstraněno.
Nádory na kořenech košťálovin, 6.5.2011
Pro Lídu: Přesně tak to dělám.Já tu nádorovitost měl už dávno, ale hlavní důvod mého příspěvku byl ten, že předcházející dotazy zapadly v dějinách času.
Jaro a strom jako v lednu, 25.4.2011
Odp.pro Petra H.: 1) Vyleju dešťovou vodu na zalévání ze sudů. 2)Stromky před zimou řádně zaleju a hlavně k meruňce, aby neuschla. Také sníh s cestiček hážu ke stromům. 3) Kde jinde bych tu vodu měl vylét, když už ji nepotřebuji na zalévání... celý příspěvek >
Záhada žluto-bílých teček, 25.4.2011
Ahoj HONZO! Já jsem si něčeho podobného všiml na kopřivě (nemám foto),kde jsem před 2lety stříkl zbytek herbicidu na neudržovanou plochu. Rád bych věděl, jak se tyto rostlinky budou dále vyvíjet. Pepa -Zlínsko.
Česnek nebo neco jineho, 21.4.2011
Dnes je 21.4., doufám, že jste všechno nevyházeli!  Vyzkoušejte jestli se znovu ujme. Myslíte, že vyrostl z pacibulek? Já myslím, že ze nevyrytých hlávek česneku. Přeji mnoho úspěchů v zahradničení !
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika