Příspěvky uživatele - 50.140

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Koniklec, 14.4.2008
Koupila jsem si dnes konicklec a chystám se jej vysadit na skalničku. Jak moc slunné místo koniklec potřebuje a jaká půda je pro něj nejvhodnější? Má někdo zkušenosti s pěstováním s touto rostlinkou?
Sazeničky ze semínek kupovaného rajčete, 7.4.2008
No uvidíme, jak tento pokus dopadne, až bude po sezóně, dám vědět :) Ale obávám se toho, co už tady někdo napsal - že semínka ze "supermarketovek" plodí pouze v první genari a dál už to pokulhává...
Sazeničky ze semínek kupovaného rajčete, 6.4.2008
Dobrý den všem, jelikož se mi letos chtělo tak trochu "ušetřit" za semínka, vypěstovala jsem si sazeničky rajčat ze semínek normálních "supermarketových" rajčat. Kupodivu z jednoho "supermarketového rajčete" mi vzešlo... celý příspěvek >
Hyacinty v bytě, 28.3.2008
Já mám ještě dotaz, mohou se hyacinty ponechat přes zimu v zemině? Chtěla bych si je vysadit na naší zahrádce na Vysočině, ale bojím se, že by tam mohli zmrznout. Jsou hyacinty ještě nějak náročné na hnojení?
kosatečky, 26.3.2008
Děkuji za odpovědi. Ráda bych své počty kosatečků zvýšila, snad se cibulky budou v zemi pěkně množit :)
kosatečky, 25.3.2008
Dostala jsem dneska nádherné malé modré kosatečky. Chtěla bych, aby příštím rokem opět vykvetly. Plánuju zasadit si je někam do zahrádky, nevím ale jaká doba je nejvhodnější pro přesazení. Mají se cibulky na zimu vyjímat nebo mohou zůstat přes zimu v... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika