Příspěvky uživatele - 142.1

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kdo to ví, odpoví, 3.1.2011
Asi máte pravdu. Tento stromek roste v Piešťanech na uzavřeném dvorku. Dovezl jsem si mladé, tak uvidím, zda bude takto krásně plodit i u nás- Znojmo? Je na něj nádherný pohled, nyní je překrásně zbarvený těmi plody. V smutné zimní zahradě... celý příspěvek >
Kdo to ví, odpoví, 2.1.2011
Děkuji, ale podle toho co nacházím je brslen opadavý. Mně z toho nespadne ani lístek. Tak nevím. Pokud tedy brslen, tak jaký druh??? Tuto větvičku jsem ulomil dnes, tedy 2.1.2011.
Kdo to ví, odpoví, 2.1.2011
ty semena pak padají na zem a velice lehce další rok rostou. stále je po tím stromkem jak naseto mladých rostlin. odlomená větev také velice lehce zakoření
Kdo to ví, odpoví, 2.1.2011 Obsahuje fotku
Je to krásný, nyní bohatě obsypaný červenými..., viděl jsem jej jako keř i strom. Ptákům chutná. Jedovaté?
Chování palíren při destilaci, 23.11.2010
Také jsem si nechal párkrát vypálit. Při vlastním pálení jsem nebyl, ale vždycky při přelévání destilátu do přineseného demionu začali měřit destilát od centilitrů a decilitrů a až nakonec dolili "litry".
Vibrační čerpadlo a zavlažovač, 26.9.2010
Ne.
Sud na vodu, 22.8.2010
Z praxe mohu říct, že natřený sud zevnitř prorezne daleko dříve, než sud nenatřený. Barva časem začne puchýřkovatět, za puchýři se dlouho drží po vyčerpání voda a místo rychleji prorezne. Časem se stejně barva oloupe. Při ceně barev se to nevyplatí.
Název rostliny, 20.7.2010
Moc děkuji za odpověď.
Název rostliny, 20.7.2010
O jakou rostlinu se, prosím, jedná?
Suchý (spálený) trávník?, 16.7.2010
Buď čekat na podzimní deště, a nebo denně zalévat a zalévat a ještě zalévat a on se tak do měsíce obnoví. Potom zase zalévat atd.
Nevím, kdo to je, 21.6.2010
Foto by bodlo.
Paprika ve skleníku - zežloutlé listy se skvrnami, 30.5.2010
To může být ono. Rajčata se s paprikami a nebo naopak nesnášejí. Mám to odzkoušeno. Listy paprik žloutnou, zdá se, jakoby rostly "do země". Někde jsem o tom četl dřív, než jsem vyzkoušel dát sadbu do společného prostoru/pařeniště/. Také jsem tomu moc... celý příspěvek >
Paprika ve skleníku - zežloutlé listy se skvrnami, 30.5.2010
Nemáte je ve skleníku společně s rajčaty?
Plevel u vzrostlých natí brambor, 30.5.2010
Po SENKORU se nesmí provádět žádná kultivace přestane působyt. Trhat ručně se dá 10kopcú ne 1.ha
Paprika jako dvouletka?, 8.5.2010
Chtěla bych dodat.že jsem papriku vyjmula a dala do většího květináče, bylo na ní ještě hodně paprik tak mi ji bylo líto vyhodit, dala jsem si ji do obýváku na zem.až sklidím papriky že ji vyhodím, ale to se nestalo po sklizni jsem ji nechala dál,... celý příspěvek >
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika