|
Příspěvky uživatele - 248.101
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Poznáte někdo tento strom?, 31.10.2015 U nás v HK jsou podobně tvarované stromy před nádražím. Je tam udělaná konstrukce jako plochý deštník a k ní jsou silnější větve přichyceny. Předpokládám, že konstrukce je pouze dočasná, než větve ve vodorovné poloze zesílí.
Na... celý příspěvek > | | Zazimování růží, 31.10.2015 Malá poznámka - z opadaného hrušňového listí se rez hrušňová nešíří, je v té době už dávno na jalovcích... Lída | |
| | Oblíbený kvíz -, 30.10.2015 S č3.Jonalordem souhlasím (ten mám), jestli tam má být Idared, tak č.1 (ten jsme měli), č.2 neznám. Lída | | Zazimování růží, 30.10.2015 Mulč.kůru bych k přihrnutí na zimu vůbec nepoužívala. Lepší je ten kompost (na keř tak cca kbelík) - uvolní se z něj přes zimu živiny, v době silnějších mrazů je dobré ještě přihodit chvojí. Mulč mezi růže (přes léto) by měl být specielní "na růže",... celý příspěvek > | | Určení jabloní, 29.10.2015 Delicious jsou všechny sladké. Lída | | Ptačí zob neopadavý - co s ním?, 27.10.2015 Je mi divné, že to dělají jen dvě sazenice z řady. Mohla by to být i nějaká houbová choroba:
Ptačí zob obecný (Ligustrum vulgare)
Je to 5.-7.řádek textu odspodu. Lída
| | Vánoční hvězda, 26.10.2015 Možná málo draslíku. Nové listy jsou i menší - asi bych pohnojila. Lída | | Hledíky, 26.10.2015 Jestli už jste je nezlikvidovala, nechte je na záhoně - většinou první zimu přežijí ;-))
Jinak bych řekla, že buď záměna osiva za nízké, nebo počasím. Lída | | Kdy budou první plody?, 26.10.2015 Tak za tři roky první "na ukázku", čtvrtým rokem tak do větší misky... Lída | | Japonský javor, 26.10.2015 Je nádherný! Tiše závidím... Lída | |
| | Neznámá odrůda jabloně, 25.10.2015 Také bych byla pro Smiřické, švagrová má starý strom ve Skřeněři, jen mi u tohohle připadá trochu delší stopka. Lída | | Najlepšie odrody, celkovo, všeho chuť, 25.10.2015 HK - 230 m n.m.
Koupená ze Strážnice, roste pěkně, letos jsem ji musela dost protrhat, protože jsme měli málo vody, ale přesto plody velké, chutné, šťavnaté a bylo jich dost. Snad jen oproti Redhaven má silnější slupku, ale aspoň není tak... celý příspěvek > | | Jedy v půdě, 25.10.2015 Tak se souseda zeptejte, co to bylo za barvu a budete mít jasno hned. Lída | | Jedy v půdě, 24.10.2015 Spíš by mi na záhoncích vadil ten eternit (karcinogen) než barva. Lída | | Zelerovy list, 24.10.2015 Část nasekám do krabičky do mrazáku (do polévek), část suším a přidávám při vaření vývarů k ostatní zelenině (také přidávám suš.petrž.list, libeček, lze předávat i usušené vyloupané lusky z hrášku). Osvědčuje se přidat usušený i při vaření starších... celý příspěvek > | |
|
|
|
|