Příspěvky uživatele - 15.90

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zabezpečení nádrž IBC o objemu 1000 lt přes zimu, 2.10.2015
Samotnému se mi to nestalo, nádrže vypouštím a kohouty nechávám přes zimu otevřené. Ale slyšel jsem, že nádrž vydrží, ale kovová kostra se deformuje a roztáhne. Co se pak stane další rok, těžko říci.
Bohemia nepřekonaná, 29.9.2015
Na vysočinu je Rubím či Bohemia jednoznačná volba
Uchování jablečného moštu bez sterilace, 24.9.2015
Jestli na moštu není plíseň, není zkvašený, a chutná jako mošt, musel být sterilizovaný. Rovná se tedy konzervě džusu (možná expirované). Pít se dá, zdravotní újma nehrozí.
Lis na ovoce, 24.9.2015
Lisy na jablkia a révu jsou totožné. Co se liší, je drtič jablek a odzrňovač hroznů.
Proč ořech vlašský při dozrávání obal zčerná?, 18.9.2015
Patrně antraknóza
Co je to za houbu, 18.9.2015
Na obrázku je skutečně žampión, ale jestli chcete houby sbírat a jíst, nespoléhejte na fórum a naučte se je raději poznávat.
Proč se přidává cukr do meruňkového maču?, 17.9.2015
Těžko říci. Skotská whisky a domácí žitná mají skoro stejnou technologii výroby a jejich etanol se taky moc neliší. Přesto je rozdíl v chuti i v ranním probuzení markantní.     Anebo porovnejte koupenou Chalupářskou slivovici a... celý příspěvek >
Poraďte vhodnou odrůdu, 14.9.2015
Proti čemu by měla být rezistentní?
Určení jabloní, 14.9.2015
Ten Šampion by to být mohl.
Odrůda Katinka, 8.9.2015
To se stává. Bohužel častěji, než je zdrávo. Jedinou pomocí je informovat co nejvíc lidí, co je to za prodejce, aby se mu ty praktiky nevyplatily. Řečím, že takto to dostal ze školky, nevěřím.
Čím vymýt sudy na kvas?, 4.9.2015
To určitě ne. zaschlé výápno se odstraňuije hodně špatně.    Co se týče té sody - jistě, je to alkálie a rukavice jsou třeba, ale bát se, když roztok kápne na kůži, že sežere ruku, se nemusíte. Vařící sodný louh je cosi jiného.
Žluté slivoně, 3.9.2015
Ta moje Tipala je zralá nyní. Už víc než týden, ale pořád jsou ještě na stromě. Viz příspěvek 23.8. ve vlákně Tipala
Obyčejný rýč vs. Fiskars, 1.9.2015
Násady láme jen diletat To může napsat skutečně jen diletant. Když používáte rýč jen na zrytí záhonku v písčité naplavenině, tak ano, jestliže vyrýváte stromky z jílovice ve školce, pak je spotřeba dřevěných topor velká. Asi nejsem Rambo, neboť... celý příspěvek >
Daple dandy pěstování, 1.9.2015
Přeji všem hodně úšpěchů při pěstování Purple Candy, Dapple Dandy a všech možných dalších asijských a amerických peckovin. Jen mě trochu mrzí, že ze zahrad mizí starší a skvělé odrůdy tuzemských a na naše podnebí dobře adaptovaných rynglí, švestek,... celý příspěvek >
Halehaven a Fairhaven, 1.9.2015
Lehkou nahořklost cítím, ale není na škodu. Možná proto, že jsem zaléval ne 2x, ale 3x (ovšem za rok).
Další diskuze:  6,  7,  8,  9,  10  >  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika