Příspěvky uživatele - 11.107

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Radiaca páka na vari, 13.2.2011
Jo, no je to i v návodu kudy a kam. Jde o to, že se ten svorník může povolovat. Já viděl, že ani ta závlačka to neudržela a přestřihla se. Jenže na to má taky vliv moment utažení. Kdo má sám ze sebe strach, že to přežene, většinou... celý příspěvek >
Svorník se zasouvá pravým kolem a korunková matka je na levém kole. Asi to máte blbě.
Ta poslední fotka je fotka kterého kola? L nebo P.
Zahradni traktory, 8.2.2011
Když jste nakousl ty TUF TORQ, ale třeba i HYDROGEAR, snad ani jeden nemá v ČR nějakého zástupce. K opravě těch převodovek se kupují sety dílů, jako třeba čerpadlo, nebo hydromotor, nejblíž je snad v Itálii a není mě jasný, jak to ti "naši... celý příspěvek >
Zahradni traktory, 7.2.2011
K tomu rozpadlému skeletu, Řešil někdo někdy jeho čištění a údržbu vůbec? Nebo z toho na jaže odpadávalo to, co se tam do podzimu udrželo. Toto byl podle mne hlavní důvod rozpadu sečení.
Vari - volnoběžná poloha pro jízdu vpřed, 7.2.2011
Je třeba rozebtat u obou kol náboje, zbavit případné staré ztuhlé mastnoty vizuelně zkontrolovat stav opotřebení palce i rohatky a případně je prohodit z pravého do levého. Lehce promazat, poskládat, nezapomenout dobře usadit gegrovku a vyzkoušet.... celý příspěvek >
Jak upravit vozík za auto (koule) pro fungující připojení za Vari nebo Agzat?, 4.2.2011
Brzdit se nebude?
Šasi Tecumseh Vantage 35, 3.2.2011
Jak to jede na ten převoďák?
Vari převodovka, 16.1.2011
Jsem rád pane J.S., že jste to sem napsal. Co napíšete vy, to si nikdo nedovolí zpochybnit. To není závist nebo žárlivost, to je fakt. Vy máte DSK 317 nebo přesněji návod k ní zhruba z poloviny devadesátých let a tam se píše jen o oleji PP 90H... celý příspěvek >
Vari převodovka, 15.1.2011
199.208 a vy jste kdo, že by podle vás GL4 stačil? Dobře si přečtěte co napsal 26.124. Je to jeho zkušenost. Já k tomu dodám je to přesně tak, jak napsal. Převodovky starý třicet let, kde jedou na blbej PP90H vypadají vevniř úpně jinak než pětiletá... celý příspěvek >
Vari převodovka, 15.1.2011
Je vidět, že to i jiní chápou. Oleje a API GL5 jsou plnohodnotné hypoidní oleje. GL4 ať už je v popisu napsáno cokoli jimi nejsou. Převodovka Vari se šnekovým převodem vyžaduje hypoidní olej, šnek potřebuje hypoidní přísady. Jednak ten šnek dává... celý příspěvek >
Vari převodovka, 14.1.2011
Uvedený olej tam vůbec nepatří. Jinak PP90H je to, co se tam dává odedávna.
Dakr Panter FD2, 25.12.2010
58.187 bacha, jste na tenkém ledě. Jednou někdo někde napíše, že je to tak a tak, tak to tak i musí být. Co naplat, že vlastně kritik sám pořádně neví jak to v tom motoru funguje. Já s váma plně souhlasím a tvrdím, že tyto motory okrádají uživatele.... celý příspěvek >
Dakr Panter FD2, 18.12.2010
Vyzdvihl jste jen pořizovací cenu, o technické stránce se mlčí. Na jedné straně se zde volá po kvalitních a poctivých řešení, převodovkách a já nevím co ještě, na druhé straně se zde spousta lidí uchvacuje na tím, jak že je ten Dakr... celý příspěvek >
Sekačka na 3 ha zahradu, 8.12.2010
. Zaměstnavatel po něm chce sekat velké plochy se záměrem co nejnižších nákladů... To je teda dobrý, místo toho aby bylo podnikatelovým zájmem, aby to měl co nejdřív hotový, protože na zaměstnance čekají další důležité úkoly, pošle ho na dva... celý příspěvek >
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika