Příspěvky uživatele - 25.177

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Skimmer Oase AquaSkim 40, 26.8.2013
Zdravim Skimmer aquaskim 40 osobně mám a můžu doporučit několik vychytávek. Osobně mám konkrétně zapojení hadicí 32 ale 40 bude lepší. Skimmer mám zapojený přímo na čerpadlo o výkonu 6500l. Ale teď to podstatné. Do košíku skimmeru dejte jeden... celý příspěvek >
Filtrace, 9.8.2013
Říct velikost filtrace je horší než se zdá. Za 1. jste neuvedl účel jezírka (koupací, okrasné, Koi, velká obsádka ryb, malá obsádka ryb). Za 2. záleží jakou použijete náplň do filtrace. Za 3. to chce zvážit zda dáte před biologickou filtraci nějakou... celý příspěvek >
Čím krmíte?, 16.7.2013
Já osobně jsem začal tento rok krmit krmivem Hikari, které míchám z několika druhů a ryby rostou téměř před očima. Ale rozhodně samotné krmení nestačí je potřeba dodávat také vitamíny. U Koi kaprů je potřeba doplňovat látky pro podporu imunity... celý příspěvek >
Fotky jezírek a filtrací, 16.7.2013 Obsahuje fotku
Také se přidám s mým jezírkem. Funguje od 6/2012. Objem je 16 000l. Max. hloubka je 1,5 metru. Obsádka je 8x Euro Koi, 5x Japan Koi, 1x Butterfly Koi, 3x jeseter Ruský, 1x jeseter Malý - albín, 1x Vyza Velká a 1x hybrid Ruského a Sibiřského... celý příspěvek >
Zazimování ryb, 25.9.2012
Myslím tím vodní rostliny ale není to nutnost, jen to doporučuji. Ale je dobré když mají ryby i přes zimu denní cykli. Řekněte, líbylo by se vám být několik měsícu ve tmě?
Zazimování ryb, 25.9.2012
Takto, hloubka pro přezimování je hodně malá. Je to velký risk, v našich krajinách je zámrzná hloubka 70cm, ale nestalo se mi že by někdy voda promrzla do tak velké hloubky. Pokuď máte Koi kapry evpropské tak u nich mám zkušenost že v takto malé... celý příspěvek >
Fotky jezírek a filtrací, 11.9.2012
Také přidám prezentaci mého jezírka. Objem 16m3. Osádka Jeseteři a Koi kapři. Fotky ze stavby a další informace najdete zde. Dále zde mám živý přenos z podvodních kamer a videa z kamer mám na youtube. Mechanická filtrace je dělaná doma.... celý příspěvek >
Další diskuze:  1234  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika