Příspěvky uživatele - 2.73

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zahradní traktor na vysokou trávu, 21.4.2012
Na sečení pozemku 3 x ročně travním traktorem třídy hobby zde uváděných značek a výrobců zapoměňte. Travní hmoty je při sečení v takových intervalech v sekacím ústrojí už takové množství, že se to buď úplně ucpe, nebo se utrhne nějaký řemen, v... celý příspěvek >
Jaký křovinořez z MF dle požadavků, 15.4.2012
Podle toho, jak popisujete co sečete, zvolil bych OM 746T. Mám ho 13 sezón na cca 5.000 m2 a nejsou s ním žádné problémy. Olej dávám Husqvarna. Tehdy jsem za něj po vytočení slevy dal 15.000 Kč. Takže nynější cena cca 13.000 Kč je dobrá. Od loňského... celý příspěvek >
Starjet nebo Karsit?, 8.4.2012
Proč varování před Hondou, Stigou, Dolmarem, Castel Garden a ostatníma - Husqvarna, Partner atd.? Co třeba Viking? O kolk má motor Intek menší životnost než Vanquard? Nedopadne to potom tak, že motor Vanquard sice bude ve stroji ještě OK, ale ostatní... celý příspěvek >
Čínské sekačky u Mountfieldu, 19.3.2012
Ten pochybný motor je od GGP?
Pro travní sekačku do Polska?, 19.3.2012
A co po záruční době nebo posezonní údržba - vyhodit po dvou letech a koupit nové zase v Castoramě? Jak se něco pokazí tak naložit do auta a zase do Polska? Nebo se pak běhá s prosíkem po místních prodejcích v ČR. Oni jsou pak tady nadšeni opravovat... celý příspěvek >
Nejchutnější okurky hadovky, 2.3.2012
Zkouším různé skleníkové odrůdy okurek a jsou rozdíly v chuti. Pravidelně pěstuji odrůdy Saladin a Sherpa případně ještě Marta. Odrůda Twenty nám nechutnala.
Zahradní traktor cubcadet MTD máte někdo zkušenosti?, 6.2.2012
Proč se díváte na takové stroje ze zahraničí, když je zde český výrobce AGS (vyrábí i pro zahraniční značky) s řadou výborných travních strojů v různých cenových řadach, výkonech motorů, převodovek a vybavení. Řešit jestli motor Kawasaki... celý příspěvek >
Chcípání křovinořezu, 29.1.2012
Měl jsem stejný problém u OleoMac po 11 letech provozu - dal jsem to do servisu - byla chudá směs, seřídli karburátor a zase startuje a funguje dobře. Husqvarna už žije z minulosti - dřevorubec co mi občas řeže staré stromy mi potvrdil, že lišta od... celý příspěvek >
Jakou baterii do zahradního traktoru mtd, 29.1.2012
Pokud bych neměl ani návod nebo starý aku, tak bych si podle čísla modelu traktorku našel na internetu jeho návod na údržbu nebo napsal výrobci nebo se obrátil na dovozce.Některé stroje mají gelové baterie uložené pod sedadlem "naležato", jiné mají... celý příspěvek >
Další diskuze:  11  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika