 |
Příspěvky uživatele - 15.90
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Stará čačanská lepotica, 20.4.2015 To, že jste mu asistovala, ještě neznamená, že to dědeček prováděl nejlíp, jak se dá. Ano, peckovinmy je dobré řezat za vegetace, tedy od doby rašení. Jestli sklidíte skoré švestky v létě tak je řez po sklizni vhodný, rány stihnou zaschnout a... celý příspěvek > |  | Vrublovanie do razstepu, 20.4.2015 Rozštěp je metoda na roubovánín vína a možná peckovin v předjaří. Je jednodušší a zdá se mi i lépe ujímavý než kozí nožka. Jinak to není metoda volby.
1. Rozštípnutá rána je hrubá a hojení obtížnější
2. Spotřeba vosku na zamazání větší
3.... celý příspěvek > |  |
|  | Natahovací hadice, 20.4.2015 Mně se to osvědčilo dobře. nezamotává se, pracuje se s ní dobře, lze s ní pohybovat i popotahovat.. Používám ji jen na mytí, na zalévání ne. Má jisté nevýhody:
1. Po skončení práce s hadicí a po uzavření kohoutu musíte ještě vystříkat natlakovanou... celý příspěvek > |  |
|
|
|