Příspěvky uživatele - 100.1

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Grilování - uzení, 21.3.2008
No zpravidla je to tím, že zděná udírna se hrozně dlouho ohřívá na "provozní" teplotu, pak dochází k jevu, že se na mase sráží vlhkost a dehtuje.Doporučil bych jí vyložit dřevem. M. z Klecan
Grilování - uzení, 21.3.2008
Přesně tak - udím většinou akátem bez kůry, prokládám dubem a bukem + mokré piliny. 2dny pri nizke teplote a je to výborný!
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika