|
Vtahování sazenic, 31.8.2014 Dobrý den
Co mi vtahuje sazenice především salátu a kedlubnů do země? |
 |
Vtáctvo nebeské... či skôr pekelné, 30.6.2014 Sežrali tak sežrali.Ospoň nemusím obírat a zavařovat.Na zimu zas koupím 20kg.slunečnice aby neodletěli. |
 |
|
 |
Černy jeřab (Aronie), 27.6.2014 Dobrý den.Kdy a jak mohu aronii naroubovat na jeřabinu?Děkuji |
 |
Nefunkční doběhová brzda el.sekačky, 16.6.2014 Mi odešla tato brzda u poměrně drahé sekačky s pojezdem již po půl roce.Sekačka zastavila a už se neroztočila.U staré se mi stejná zavada vyskytla po 8 létech provozu.Brzdu jsem odstranil.Holt musím dávat pozor. |
 |
Další kousek k určení, 6.6.2014 Drátovec asi ne.Tato larva je měkká a tak 2cm dlouhá.A také tlustší. |
 |
Další kousek k určení, 5.6.2014  A jiště jedna fotka |
 |
Další kousek k určení, 5.6.2014  Tato potfůrka mi vyžírá vnitřky různých rostlin především sazenic.
Můžete mi pomoc určit.Případně poradit likvidaci.Dálé mi něco ožírá jahody.Mám podezření na slimáky ale návnada zůstává netknutá.
Děkuji. |
 |
Jaký štěpkovač mi doporučíte?, 11.3.2014 Já bych potřeboval drtič který si poradí se smrkovými větvemi, krocenou vrbou i ovocnými větvemi.Nechci jako soused stát vedle drtiče a odstřihávat jednotlivé odnože.Je takový?Na afrikány, stonky rajčat a vůbec zbytky rostlin i s hlínou mi stačí... celý příspěvek > |
 |
Kaktusy asi Mammillaria - prosím radu, 9.3.2014 Řadu let mám dva kaktusy asi Mammillaria. Pravděpodobně nedělám pří pěstování podstatnou chybu protože pravidelně a bohatě kvetou. Jen se roky vytvořil delší suchá spodní část která je dost nepěkná. Dá se odřezat a vrchní část zasdit, kdy?... celý příspěvek > |
 |
Přenos chorob mulčováním, 27.1.2014 Mulčování mají rádi hryzci, hraboši i slimáci.Stejně jak mají rádi různé krycí plachty. |
 |
|
 |
Usychání větví, 27.1.2014 Mohla ba to být i Nectria cinnabarina - Rážovka rumìlková |
 |
Zimní postřik jádrovin Nitrosanem 25, 9.1.2014 Dobrá.Tak poraďte čím stříkat a kdy a to i proti houbovým chorobám.Já už dostal nebo četl řadu protichůdných názorů.
Je naprostá pravda že staré přípravky byli velmi agresivní ale stříkal jsem poze v zimě a neměl jsem takové problémy se škůdci... celý příspěvek > |
 |
Oprava skleníku, 20.12.2013 Troch to rozšířím.Vedle nátěru budu muset i znova zasklít.Dá se použít i něco jiného než klasický tmel?Nejde mi ani tak o cenu jak o usnadnění a urychlení práce.Budu používat původní sklo. |
 |
Kde sehnat malou pálenici, 3.10.2013 Kellereibedarf Schmickl GesnbR - Schnaps selbermachen
|
 |
Rock Effect, 19.6.2013 Jakou máte zkušenost s přípravkem Rock affekt |
 |