|
Příspěvky uživatele - 147.46
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Šestiletý smrček a zídka, 21.2.2016 Kácení a nákladů bych se nebál. Jsou mezi námi takoví, co takovou překážku neznají. Viz: video. Po přesazení s velkým balem, který se vytvoří pomocí jutových pásů již při výkopu, je třeba celý strom jemně a důkladně rosit.
|  | Oddělení záhonu, 21.2.2016 Gumový pás je v každém případě trvanlivější a ekonomičtější. Pokud nehoníte estetiku, tak se té gumy držte. |  |
|  | Méně časté druhy tykví - pěstování, skladování, využití, 20.2.2016 To je fakt, nesmi se to prejist, ale protoze to vydrzi dost dlouho, nam se to nedeje. Kterou mate nejradsi, kdyz nejste prejezena? |  | Papriky 2016, 17.2.2016 ted jsem se bavila s kamaradkou, ktera take pestuje dost a take ji nic nevyrostlo. Ma uz to nasazene 20 dnu. A to nutno dodat, ye ma specialni vyhrivane parenistatko s moznosti nastaveni stale teploty. |  | Papriky 2016, 17.2.2016 delam to podobne. Ja sice hned zasypu, ale jen malinkou vrstvickou. Letos mam ale hrozny problem s plisni. Jak je to prikryte igelitem, na povrchu je bila plisen, tak to odkryvam. JInak teplotu tam urcite mam 25 stupnu, mozna vice. letos uz je to... celý příspěvek > |  | Zelenina která se nemusí zalévat?, 16.2.2016 V letech neúrody z titulu mokra, nebo sucha, byl hladomor a tak se naši předci stěhovali do oblástí, které to nepostihlo, nebo za louži, Dnes to hravě zmáknou kamiony, pohybující se po perfektních českých dálnicích, levou zadní. Globalisti nás... celý příspěvek > |  | Zelenina která se nemusí zalévat?, 16.2.2016 Je to utopie. I pozdní brambory potřebují nějaké minimální množství vody. Na části, kde se těmto braborám poskytne lepší prostředí k vegetaci závlahou, je výnos minimálně trojnásobný. I ta cibule s česnekem, potřebuje v růstu závlahu. Do jaké hloubky... celý příspěvek > |  | Podivné stromy, 15.2.2016 Spirálovitost, či točitost je celkem běžná vada dřeva. Jsou k ní náchylné všechny dřeviny a příčina neni ještě objasněna. Zatím jsou to jen spekulace!!! |  | Rajčata 2016, 14.2.2016 pane Vlado, chtela jsem se zeptat jak je podle Vasi zkusenosti lepe sadit rajcata. Kolmo do zeme nebo vodozovne pod povrchem.? Smysl dava oboji, ale co je lepsi? Diky... Eva |  | Papriky 2016, 14.2.2016 cetla jsem, ze pry aby se probudila a zmekl obal... No ale as to fungovat nebude, protoze jsem zasadila pred tydnem a nic, zacinaji vylezat teprve lilky, salat a kedlubny. Mozna musim byt trpelivejsi. Pristi rok ale zkusim nenamacet nebo mozna jeste... celý příspěvek > |  |
|  | Rajčata 2016, 13.2.2016 perlit neumim pouzivat, minuly rok jsem koupila. Vypada to jako polystyrenove kulicky. Nedokazu si predstavit, jak se to dela. Nalejete do toho perlitu vodu a a pak semena? Na sucho to asi klicit nebude... Nebo michate se zeminou? Nemate foto?... celý příspěvek > |  | Papriky 2016, 13.2.2016 No, to je fakt. ja jsem to letos nejprve seminka namacela v horke vode na den, pak dala do 4 cm hluboke misky se substratem na vyhrevnou podlozku. A zatim nic. Pristi rok namacet uz nebudu. Nezda se mi, ze to pomaha. Jak hluboke mate ty misky na... celý příspěvek > |  | Chlupaté jádra vlašských ořechů, 12.2.2016 Jablka vyzobou nejdřív, protože mrazem nahnilá nejsou zmrzlá na led!! |  | Méně časté druhy tykví - pěstování, skladování, využití, 12.2.2016 Tezko rict. Ja take ziskala pred dvema lety semena, ale dyne vubec nechutnala, byla moucna a zadnou vrstvicku nedelala. Ale mozna to nebylo ciste semeno... nevim... |  | Méně časté druhy tykví - pěstování, skladování, využití, 12.2.2016 pry je dobra, budu take letos pestovat. |  |
 |
|
|
|