|
Stihl fs 360ce versus husqvarna 545rx, 11.3.2020 Zdravím,
já si koupil 545tku včera. Po třech hodinách práce začal hřídle při nabíhání otaček docela drsně vibrovat. Tak jsem zajel za prodejcem a pět borců na to koukalo, jako že to ještě neviděli, ale že je to asi ok, že se nemám bát a... celý příspěvek > |
 |
Porovnání sekaček Panter FD-3 a Vari BDR-1200, 16.6.2016  Já mohu napsat jen něco o Dakru. Mám ho s tou říditelnou sedačkou a tahám na něm teda postřikovač. Každopádně ta sedačka je super, pač se skvěle otáčí a vážně v ní jde sedět 14 hodin denně. Jezdím teda většinou po měkkém poli, ale sem tam mám pěkný... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Převodovka K 46 - repase či výměna, 5.1.2016 Ahoj, mám zálusk na Dakr FD-3 tuším právě s touto převodovkou a to právě na práci, kdy mne (110 kg) to bude tahat na tom jejich osobním vozíku (v předu bude pojízný cca 30 kg postřikovač). Myslíte, že i v tomto případě to bude převodovce škodit? |
 |
Dakr FD-3, 12.12.2015  Pando sorry, ale z této rozmázlé fotky asi vážně nezjistím co potřebuji:) Ideálně bez příslušenství něco ve smyslu této fotky, ale z boku.
|
 |
Dakr FD-3, 12.12.2015 Ahoj,
chlapi nemáte někdo prosím malatraktor Dakr fd-3? Potřeboval bych ho vyfotit z profilu. Jde o to, o kolik přesahuje motor atd. od předního "držáku" příslušenství. Bohužel ani z datasheetu se to člověk nedozví. Pokud by to někdo... celý příspěvek > |
 |
Jízda s Vari na půl plynu, 3.11.2015 Díky, ale to radši ne. Zde je nutné tahat směs i s vodou a protože budu muset dělat až 5 hektarů denně, což je asi 50 km, tak to bych už ručně vážně nedal. Ve finále budu kupovat Dakr FD-3, pač to má i nějakou váhu a tak mně to uveze i v sedačce:) A... celý příspěvek > |
 |
Jízda s Vari na půl plynu, 10.10.2015  Mám to na ježdění po poli a na předek chci namontovat ULV postřikovač viz obr. a to by asi na ten traktůrek nešlo, ne? Další věc je, že by to chtělo i jiná kola, pač někdy bude pole trochu mokré a s tímto na blátě by to asi nebylo to pravé ořechové |
 |
Jízda s Vari na půl plynu, 9.10.2015 Díky a smekám s Vaší pamětí:)
Ještě to nemám. Ve finále to bude vypadat jinak. Něco jsem tomu dnes věnoval a jinde mi chlapi doporučují radši připlatit a pořídit např. Dakr Fd-3. To už je sic sakryš mašina, ale zase mne to vyveze i do... celý příspěvek > |
 |
Jízda s Vari na půl plynu, 9.10.2015 Já to ještě nemám. Jen o tom teoreticky uvažuji, jestli by tento stroj připadal v úvahu. Každopádně jinde mi to nedoporučují, pač to stroji asi nevyhovuje??? |
 |
Jízda s Vari na půl plynu, 9.10.2015 Ahoj,
chtěl bych se zeptat, jestli je možné jezdit s VARI GLOBAL s motorem HONDA GCV 160 dlouhodobě třeba na 50% plynu? Jednalo by se o jízdu po rovném poli a jediné co by to tahalo bych byl já na sedačce vozíku a v předu 28 kg... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Aplikátor herbicidu Mankar, 27.5.2015 Ahoj,
máte prosím někdo nějaké zkušenosti s těmito aplikátory?
Díky.
Petr |
 |
Vari vs Moundfield, 6.5.2015 Tak jsem sem po nějaké době nahlédl a nechce se mi věřit, co se to tu rozjelo:)
Každopádně tu rychlost jsem chtěl né kvůli objemu postřiku, ale abych stíhal jet přesně u stromků. tudíž ty 3 km/h budou lepší. Množství postřiku se opravdu reguluje... celý příspěvek > |
 |
Vari vs Moundfield, 26.4.2015 Ach jo, chlapi:)
Otázka zněla vcelku jednoduše. Už sem se smířil i s rychlostí na jedničku 3 km/hod. Už dle videí i vím co to utáhne a jak vše nabastlit, aby to bylo funkční.
Jen pro představu tento postřik se nesmí dostat na stromky,... celý příspěvek > |
 |
Vari vs Moundfield, 25.4.2015 JJ tak nějak. Nebudu s tím makat 12 hodin denně nonstop, ale třeba tři dny v týdnu tam a dva dny v týdnu jinde. Měl jsem TK 10, ale to na obyč vozíku nepřevezu a to bych potřeboval asi až na 100 hektarů ročně. Tímto chci dělat vážně jen 20-30 ha.... celý příspěvek > |
 |
Vari vs Moundfield, 25.4.2015 Alespoň někdo kdo mi poradí. Ano, po přečtení několika recenzí jsme rozhodnutý pro Vari. MS 16 jsem měl jako rotavátor a stroj dobrý - pro kutily. Ovšem toto budu potřebovat už na opravdovou práci a je to lépe hodnocené, takže není co... celý příspěvek > |
 |