Příspěvky uživatele - 67.176

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zahradní domek - postavit nebo koupit hotový, 6.2.2017
nechce sa mi študovať zákon, tak snáď niekto odpovie, kto má v tom prehľad. keď je stavba bližšie ako 2m od plota, tak musí súhlasiť sused. čo by sa stalo, keby majiteľ predá 10 cm pás pozemku okolo hranice inému, čím by jeho sused bola nová osoba,... celý příspěvek >
Jak uchovat co nejdéle česnek, 6.2.2017
máte niekto skúsenosť s odrodou "benátčan"? v popise má, že skladovateľnosť je až 2 roky, čo by teoreticky vyriešilo všetky problémy so skladovaním. pestuje ho niekto? je tá skladovateľnosť skutočne dlhšia oproti ostatným odrodám? akú má chuť oproti... celý příspěvek >
Co mám doma? Slepice, nebo brojlery?, 4.2.2017
foto môžete kľudne pridať tu, nech to vidia všetci :) druhykrát sa naučte lepšie položiť otázku. keď chcete nosnice, tak sa opýtajte či to sú na mäso. keď odpovie áno, tak nekupovať. keď povie, nie, tak vtedy kúpiť. je úprimný a nechce vás oklamať... celý příspěvek >
Hrušky z obchodu, 2.2.2017
pre PP: áno, presne tak som to myslel, nevytvárajte paniku :D
Hrušky z obchodu, 2.2.2017
pre alfonss: keď si spočítam PHM, ktoré miniem cestou do obchodu a peniaze, ktoré dostanem tým, že vrátim 1 kg hrušiek, tak ich radšej zjem s tým, že mi nechutia ale to je ich vlastnosť. nechutiť :))  offtopic: v zahraničí toto funguje už... celý příspěvek >
Makita EA4300F a Dolmar 420 rozdíl?, 31.1.2017
sú to rovnaké píly, makita kúpila dolmar a zrejme len od konkrétneho trhu záleží, či sa píla predáva ako dolmar alebo makita,  ale pokiaľ viem, tak rozdiel je len vo farbe, ale presnejšie sa bude vedieť vyjadriť niekto, kto tie píly predáva.... celý příspěvek >
Hřídel hnacích kol sekačky MF 70, 29.1.2017
kam čert nemôže, pošle "jičínku" (MF-70). pane, keď sa vám to pokazilo (zohlo), tak sa na vás usmialo šťastie, neopravujte ten pekelný stroj a predajte ho niekomu koho neznášate, alebo sa mu chcete pomstiť, napr. politikovi, svokre. tá mašina je aj... celý příspěvek >
Kvalitní krmivo, 27.1.2017
240.228: konečne to niekto napísal na plnú hubu, lebo ja som si povedal, že budem mierny :D 
Kvalitní krmivo, 26.1.2017
98.160: ja vám veľmi nechcem oponovať, ale monoproteínové nie sú, lebo tým že krmivo obsahuje napr. ryžu alebo kukuricu (nechce sa mi pozerať na zloženie), tak logicky v krmive sú bielkoviny viacerých zdrojov, nie len živočíšne ale aj rastlinné. tiež... celý příspěvek >
Hrušky z obchodu, 26.1.2017
170.112: keď máte sad plný starých odrôd, tak prečo chodíte kupovať hrušky do obchodu, veď tu páni niektorí píšu, že ešte aj v tejto dobe si pochutnávajú na hruškách z vlastných sadov? (veľmi im závidím) keď sa to zle skladuje, tak treba odrody... celý příspěvek >
Staré odrůdy, 25.1.2017
skúsim vysvetliť ako som myslel slovo "objektívny". objektívny je ten, kto aj napriek tomu, že prezentuje svoje skúsenosti, chute a preferencie, tak napr. jeho kamarát nie je šľachtiteľ a on chváli tu jeho odrodu. jeho kamarát nemá obchod s ovocnými... celý příspěvek >
Staré odrůdy, 24.1.2017
na vzhľad kašľať, ten je dôležitý len pri ženách, jablko hlavne, aby chutilo, bolo primerané veľké a dobre sa skladovalo :) 
Staré odrůdy, 24.1.2017
ani burina žiadne pestovanie nepotrebuje a ako sa jej darí, že? :) neviem, kľudne môžte považovať strýmku za "výchovne jablko" a hovoriť vnúčatám: "keď nebudete poslúchať, budete jesť strýmku" :) 
Staré odrůdy, 24.1.2017
teda vlastne strýmku nikto nepestuje, len sused pána Vysloužila, aj to len preto, lebo nič iné nepozná. to ako môj kamarát. má hrozne škaredú ženu, ale on je spokojný, lebo to bola jeho prvá. minule plakal, že je veľmi náruživá a on nevládze stále.... celý příspěvek >
Staré odrůdy, 24.1.2017
pán Vysloužil, pýtam sa preto, lebo pre mňa je hodnotnejšie, keď niekto namiesto dlhého príspevku o kvalite nejakého stromu napíše, že ho sám pestuje, má u neho miesto v záhrade na úkor inej odrody. 
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika