Příspěvky uživatele - 184.133

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Třešeň Sweet Early, 26.10.2016
Sweet Early na Gisela 5 jsem sázel sousedovi. Asi metr od původní (s pařezem vykopané) třešně. Přírůstky okolo 50 cm, roste oproti předpokladu bujně jako by nebyla na slabé podnoži, blízko místa, kde 50 let rostla jiná třešeň. S úrodou by nebyl... celý příspěvek >
Nashi, Hosui, Kumoi, 26.10.2016
V nabídce má asijské hrušně vocná školka Kukla z Lovosic.
Špatná sklizen, 27.9.2016
Už jsem to tu nejspíše psal, ale mám s pozdní výsadbou docela dobré zkušenosti. Ale buď jsem sázel své brambory (Rozára), ze kterých jsem obral ty nejdelší klíče a vysadil je zatím nejpozději 25. června, a to itak jako Vy - na drn do trávy, ale... celý příspěvek >
Podivné, 10.8.2016
Díky.
Identifikace prosím, 9.8.2016
Jendovi se asi ježí chlupy na těle z toho jak se mu ty kuří nohy rozrůstají. Teprve dík Vám mi došlo, že spodek rostliny by tu kuří nohu mohl připomínat. A nahoře se opravdu po vymetání ježí. Neházet do kompostu, spíše dát slepicím nebo ušákům,... celý příspěvek >
Podivné, 9.8.2016
Jilm to nebude, ten má nesouměrný list. Snad topol. Tohle se stává, když se poraní, přesekne kořen jdoucí těsně pod zemí. V hojivých pletivech se při jejich růstu někdy objeví jiné buňky než kořenové, no a když se probudí a začnou množit z nich... celý příspěvek >
Co je to za zeleninu?, 8.8.2016
Mladé se zpracovávají jako okurky, ale má to takové divné aroma. Navíc je to chlupaté. Babička to měla v zahradě někdy okolo roku 1987, nechutnalo nám to, už jsme tu chybu (že bychom jí vysadili) vícekrát neudělali.
Mam ted zklizenou Aronii a nevim zda je jedla, 8.8.2016
Je jedlá v nezralém stavu i za syrova, s chutí je to horší. Hořkost a trpokost odchází se zráním. Když jí necháte ležet ve sklepě, trochu dojde. Ve sklepě bývá teď tepleji než v ledničcce, proto tam. Ale nedávejte jí do vyšší vrstvy, ráda chytá... celý příspěvek >
Rajčata 2016, 8.8.2016
I když loňský rok byl raností úrody i z hlediska chorob lepší, některým odrůdám se u mne daří lépe než vloni. Jsou to Rosella, Sweet Aperitif. Asi jim to loňské horké léto v kyblích okolo 15 l u jihozápadní stěny vloni neudělalo dobře. Letos mají... celý příspěvek >
Co to je?, 8.8.2016
Asi nepůjde o trny z hlohu. Mechanickou cestou může takové problémy způsobit například chmel. Je to jako když Vám řes kůži někdo přejede smirkovým plátnem. Problémy bez při kontaktu viditelného poškození mohou vyvolat u citlivých lidí například... celý příspěvek >
Historické odrůdy, 2.8.2016
Moc jsem jí nevěřil, vím jak mnohdy chutnají podobně velké polničky. Ale Hruštička není trpká, ani moc sladká, je aromatická. Přijde mi, že spíše než by hniličatěla moučnatí. Chutí dnešních odrůd nezhýčkaného, s její historií seznámeného,... celý příspěvek >
Jaké zelené hnojivo, 25.7.2016
Při posledním rytí před výsadbou, aby se zem vydýchala (min. 3 týdny před sázením).
Jaké zelené hnojivo, 25.7.2016
Háďátka nejspíše nebudou problém, ty nejsou nebo se dají omezit mořením, vhodné je desinfikovat půdu dus. vápnem, dodržovat osevní postup s vyloučeným návratem na místo s tímto škůdcem. Pod brambory je zelené hnojení dobrá varianta. Sázíte jarní... celý příspěvek >
Postřik brambor a rajčat a déšť, 25.7.2016
O Vašem problému najdete to důležité (a další info) ve vlákně Acrobat plísen bramborová a déšť
Pravokořenné stromy, 25.7.2016
Pane doktore, Vy jste se mě vloni v září ptal, proč se šlechtily jabloně na množení řízky. Na Mýtině jsme to bohužel nemohli probrat, ale podle Ing. Jabůrka byla o podnože M-typů po válce velká nouze. když je z Anglie dostal, "pouštěl" mezi školkaře... celý příspěvek >
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika