|
Příspěvky uživatele - 32.26
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Teplota v skleniku, 4.4.2015  Pro zajímavost - tady je letošní první polovina února. Je vidět, že skleník to nad nulou neudržel, a to je v Polabí. Přitápění jsem použít nechtěl. Rajčata jsem si tam troufnul letos zasadit až v březnu. |  | Teplota v skleniku, 4.4.2015 Chtěl by jít plet, tak jen stručně. Lahve obsazují asi 30 cm z půdorysu na jižní zdi. Jsou naskládané do výšky asi jeden metr. To je teoretický objem 3 x 60 x 10 dm = 1800 l. Praktický objem je nižší, nemám to dokonale využité, i když by šlo se tomu... celý příspěvek > |  |
|  | Teplota v skleniku, 4.4.2015 Promiňte, neupřesnil jsem. Jedná se o cca 1000 l vody, která je obarvená hypermanganem a je v klasických plastových lahvích 1.5, 2 a 5l, co se podařilo postupně sehnat. Lahve jsou naskládané na jižní zdi. Samotný skleník je 6 x 2.5 m. |  | Teplota v skleniku, 4.4.2015 Díky tomu, že skleník mám na jižní zdi a je v něm asi 1000 l v lahvích, tak je kam ukládat energii. A že jí dnes není málo - mám na mysli sluneční, nádherně to hřeje skoro celý den. To jsou kilowathodiny, které by udělal leda velký kotel. Uvidím,... celý příspěvek > |  | Roubování okurek na tykev 2014, 4.4.2015 Děkuji za odpověď. Otvory ve stonku podnože dělám nabroušenou špejlí do tvaru tenké čepele. Tím, když pak ještě pootočím, mohu zřejmě nadělat ještě větší zmíněné škody. Asi zkusím aspoň některé rouby udělat jazýčkovou metodou, i když podnože... celý příspěvek > |  | Roubování okurek na tykev 2014, 2.4.2015 Roubování hadovek na sprinter jsem letos již zkoušel, a to metodou mezi děložní listy (jazýčková se mi prostě dosud nedařila) a zatím rostlinky žijou. U jedné mi uhynula asi po 10 dnech asi přemokřením podnož, a tak jsem zkusil znovu tu samou okurku... celý příspěvek > |  | Stihl kontra Husqvarna, 4.2.2014 Když to tady pročítám, tak až na pár dopisovatelů, je to asi samý,,teoretik".Každý hájí svoji značku, kterou právě má.Já jsem si pořídil někdy v roce 1996 Stihl 029 a zatím s ní nebylo potřeba žádného zásahu v servisu(pokud pominu seřízení... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|