Příspěvky uživatele - 147.46

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zazimování růží, 31.10.2015
To je váš styl. Plácnout hovadinu, v tomto případě „vrstvu nadrceného břízového listi silnou 15-20cm“, a pak se kroutit jako had, ale v žádném případě nepřiznat botu. Na pokrytí takového množství růží, v takovém provedení, ptřebujete břízový les. V... celý příspěvek >
Obyčejný rýč vs. Fiskars, 31.10.2015
Vladimíre, asi jste moc radosti přispěvateli 56.44 neudělal. Nemá rád takové malé záhonky a pravé úhly nejspíš přímo nesnáší. Z mé srany - máte to velmi pěkně a čistě provedeno. Škoda jen, že já to svoje nemám na takovém stole (myslím tím tu... celý příspěvek >
To co je pro vás dekorace, je pro mne „celkem dobrý nástroj“. Ostatně, na zeď si můžete pověsit cokoliv a taktéž si můžete jako okrasu kolem svého domu naaranžovat cokoli. U snoba peníze nehrají roli.
Tak ten mekhuk, neni opatřen hrubým nánosem barvy práškovou technologií, která se loupe, takže už si vymýšlíte. Čepel je opatřena nánosem nějaké černé barvy ve velmi tenké a přilnavé vrstvě. Barva se neloupala, ani když jsem ostřil tento rýč svým... celý příspěvek >
Chtěl bych vás vidět, jak vyobrazenou lopatou sklízíte sto metráků koksu, nebo aspoň uhlí, nebo jak folujete na stavbě plnivo do míchačky.
Jsem přesvědčen o tom, že jste řádný „latiník“, nic víc, nic míň. Protože, kbyby jste to měl, tak sem fláknete obrázek. A víte, že se nechce jen lenochům, kteří si vymyslí cokoliv, aby nemuseli na nc šáhnout.
Můžete se Stando, pochlubit velikostí svého rosaria a velkostí Betulového lesa, když „zasněžujete“ své rosarium Betulovým listím do výšky 15-20cm. To co píšete je zahradnická latina jako prase.
Obyčejný rýč vs. Fiskars, 30.10.2015
Kolik stál ten zázrak a má něco vypáleného ve dřevě násady?
Sekačka Hecht 541SW, 28.10.2015
Vy kupujete kde? A jak víte, že reklamaci vyřizuje neodborný technik? Vaše poslední věta je absolutní nesmysl. Zřejmě nevlastníte žádnou mašinku, natož značkovou. Kdyby jste ji měl, tak by jste se v přiložených dokumentech dočetl, že po každém... celý příspěvek >
Zkamenělé brambory tvrdé, 28.10.2015
Chápu prvotní dotaz a v tom smyslu odpovědělo několik diskutérů to co já. O kousek dál se objevila další doplňující informace. Je docela možné, že téma jste založil vy sám, aby se někdo nachytal a vy pane z, jste mohl dělat chytrého. Setrvačníky jsem... celý příspěvek >
Obyčejný rýč vs. Fiskars, 28.10.2015
Protože tu hlavu se snažím používat, tak nedělám ty operace, které vy popisujete a které jen zvyšují náklady a zdržují ve sledu potřebných operací, které je nutné provést včas. Nebudu posuzovat jestli RŠ napsal 1000 bludů. On dal dokupy něco co má... celý příspěvek >
Obyčejný rýč vs. Fiskars, 27.10.2015
Milý zlatý jednopříspěvkáři 255.32, když jste zaražený, tak vás vyrazím. Budu citovat z publikace 1000 dobrých rad zahradkářům od Radoslava Šrota „Při rytí nebo rigolování nezarýváme do půdy sníh - Zvláště při silnější vrstvě sněhu je to nevhodné,... celý příspěvek >
Před nějakým časem jste byl požádán o popis dvou, velmi si podobných nástrojů, a pořád nic. Už se nedivivím. Vše co má čepel, či podle strojního překladu z angličtiny - náměstí, jakéhokoliv tvaru a velikost s větším, či menším odklonem od osy násady... celý příspěvek >
Problém je ten, že na vašem obrázku jsou jen lopaty, žádný rýč tam nevidím, přestože jsem před několika dny byl vyšetřen očním lékařem a mám funglnové brýle.
Přečtěte si celé vlákno pane Stando. Všichni vychvalovali super ergonomii a nikdo si nestěžoval na jeho délku. Všichni byli maximálně spokojeni, hlavně, že je při práci s ním nic nebolelo a rýč málem pracoval sám.
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika