|
Příspěvky uživatele - 112.58
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Mráz - malé plůdky meruněk, 17.4.2014 Musíme si uvědomit, že je letos vše tak o měsíc dřív než loni, takže jestli naše meruňky nezmrznou je jen otázka štěstí. Loni jsem ještě začátkem dubna odhrnoval 20 cm sněhu, takže pak byla úroda velká. Bylo vše později. Když přežijeme tuto noc, tak... celý příspěvek > |  | Mráz - malé plůdky meruněk, 17.4.2014 Olomoucko, jak jsem doufal, dopadlo dobře. Nejnižší teplota v noci 1,5 nad nulou. Takže zatím v pohodě. Důležitá bude ještě dnešní noc. Tak budu doufat, meruňky mám plné malých cca 2 cm velkých plůdků. Tak snad to dobře dopadne -loňská meruňkovice je... celý příspěvek > |  |
|  | Mráz - malé plůdky meruněk, 16.4.2014 Pro lokalitu Olomouc a okolí předpovídájí nejméně v 5.00 hod. 0st., tak snad to dopadne dobře. Mám sice jen dva stromy meruněk, ale jsou obsypány malými plůdky. Budu doufat. |  | Mráz - malé plůdky meruněk, 16.4.2014 Tak ve čtvrtek ráno má být až -4 st, tak snad to bude letos už poslední mráz. Malé plůdky už vydržely -1 st, tak snad tu víc nebude. Pomalu odkvétají i švestky, spoustu květů opadalo díky silnému větru a krupobití. |  | Mráz - malé plůdky meruněk, 15.4.2014 To máte pravdu, byla by to meruňkovice. Ale jsem rád, že snad něco na tom stromě zůstane. Jestli teda ještě nepřijde velký mráz. Možné je všechno, do třech zmrzlých je ještě daleko. |  | Mráz - malé plůdky meruněk, 15.4.2014 Po včerejší 20. minutové bouřce s kroupy už nevím, co nás ještě letos čeká. Na malých plůdcích meruněk jsou hnědé tečky, tak asi na polovině. Myslíte, že z toho něco bude??? Alespoň na pálení slivovice. Už jsem přežil díky Championu mráz -3 st,... celý příspěvek > |  | Rozkvétání meruněk v letošním roce, 29.3.2014 Tak meruňky už pomalu odkvétají, ještě je jednou postříkám Horizonem proti monilioze. Ale podle předpovědi bude zase ve středu a čtvrtek mrznout, tak nevím. Středečních -2 st. jsem i díky Championu přečkal, ale čím stříkat malé plody??? Asi to už tak... celý příspěvek > |  | Rozkvétání meruněk v letošním roce, 25.3.2014 Chystám se na postřik Championem, ale neustále jsou u nás přehánky, tak nevím, jestli to nakonec stihnu. Ráno má být u nás -2 st. Počkám do 18 hod. a pak to postříkám. Děj se co děj, nějak to dopadne. Třeba takové mrazíky nebudou. |  | Zásah proti mrazu či monilioze, 25.3.2014 Taky se dnes chystám na večer stříkat Champion. Má být u nás až -2. Jen co se vítr trochu utiší. Zkouším to poprvé, tak snad to dobře dopadne. Postřik proti monilioze jsem stihnul už v neděli ráno. |  | Rozkvétání meruněk v letošním roce, 23.3.2014  Ráno jsem si přivstal a už 6,30 jsem stříkal Horizonem. Naštěstí začalo u nás pršet až kolem 9,30, tak snad to dopadne dobře. Mám strach spíše z mrazu, který má přijít v úterý v noci. Ale mám nachystaný Champion, už od loni, kdy nebyl... celý příspěvek > |  |
|  | Kiwi, 18.6.2013 Takhle kvete samec. |  | Rotavator Robix, 14.5.2013 Zkusil bych sestelovat pomer benzinu a vzduchu v karburatoru. |  |
 |
|
|
|