|
Nemoc nebo vlastnost?, 8.8.2014 např v Registru přípravků na ochranu rostlin se dá vyhledávat podle účinné látky, ale návody a příbalové letáky si pak musíte "projít pěšky".
|
 |
Recept na zavaření červené řepy (aby nezkvasila), 8.8.2014 Konkrétně Vám pane doktore věřím, že máte kvalitní přístroj a že Vám funguje déle než 6 měsíců, takže mi třeba do SZ napište typ a cenu.
Polským eshopům co mají pouze poštovní přihrádku nekde v Ostravě na sídlišti v třetím vchodu 5tého paneláku... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Recept na zavaření červené řepy (aby nezkvasila), 8.8.2014 A vy si kupujete levné věci na jedno použití? Já jsem výše uváděl, že pokud bych si kupoval mg váhu, tak pro mne začínají použitelné přístroje na 699 Kč a vím, že když ho koupím a po měsíci přestane fungovat, tak že bude kde podat reklamaci. |
 |
Skladování brambor, 8.8.2014 pane JR, tomu se říká rada nad zlato.
Nemusím doporučovat co mám osobně, ale mohu doporučit něco co vím že má někdo v mém okolí a že to funguje. Tazatel nepsal nic o tom, že by měl k dispozici i plochu na pěstování obilí nebo plochu na vybudování... celý příspěvek > |
 |
Recept na zavaření červené řepy (aby nezkvasila), 8.8.2014 ano, ty s rozlišením na desítky mg (0,01g) začínají na 699Kč (nové) a mají je v každé zastavárně k vážení přijímaných šmuků, ale mně se pro rozdělení 3-7 pytlíčků za rok nevyplatí je ani mít v kuchyni.
Právě pro to dělení je sorbovka (či sorban... celý příspěvek > |
 |
Skladování brambor, 8.8.2014 pro mne zamne ať si kdo chce schání každoročně slámu na každoroční obnovu krechtu... Mně to v době, kdy už nemám vlastní slámu přijde nepraktické.
|
 |
Okurky nakládačky - plíseň, 8.8.2014 po 3 dnech není totéž co už třetí den, ale nebyl by jste to Vy, pane J.R, aby jste si nerýpnul kvůli bagatelnosti... Pán si proto vezme stopky a začne sklízet až 259265 sekund po ukončení aplikace fungicidu Bravo 500.
Bravo 500 je kontaktní... celý příspěvek > |
 |
Co je to?, 7.8.2014 jj je to dost jedovaté, asi tak 2 semínka na 10 kg váhy dítěte stačí. Pokud se s jeho okrasnou funkcí nechcete rozloučit, stačí děti poučit a pro jistotu vyštipovat odkvetlé květy hned po zvadnutí. Listy a květy děti ke konzumaci nelákají (poslechnou... celý příspěvek > |
 |
Daju sa este teraz sadit zemiaky?, 7.8.2014 dusík je v mnoha formách, proč soudíte jen podle ledkové formy? Například rohovina, kasein keratin aj. amidické formy jsou "víceleté". Dusík se vyplavuje/vydýchá pokud se nemá na co vázat a je v ledkové nebo čpavkové formě.. |
 |
Ibišek bahenní, 7.8.2014 ... tedy semeník
Opravdu míte I.bahenní - dejte fotku.
|
 |
|
 |
Zavařená červená řepa, aby nezkvasila, máte prosím dobrý recept?, 7.8.2014 Druhou "chenickou" možností je použití přípravku DeKo s obsahem kyseliny benzoové na přípravu nálevu.
Finta jak použít půlku balení DrOetker je ta, že veškerý obsah sesypeme k delšímu okraji sáčku. Ten sáček pak přeložíme podle kolmice vedené k... celý příspěvek > |
 |
Asi mi něco kouše do bobulí, 7.8.2014 na obrázku jsou jak mokvající ranky, tak ranky vyhojené strupy. tím se obrázek č, 2 liší od typického poškození kroupami, kde jsou všechny ranky stejného stáří. Navíc by jste to poznal i na listech a okolním ovoci, že byly kroupy. Kosák je... celý příspěvek > |
 |
Skladování brambor, 7.8.2014 První je volba odrůdy, ale pokud už máte na záhonku "něco" tak už to letos neovlivníte.
Druhá věc je vlhkost při skladování, ta se dá regulovat větráním×přikrytím kašírovanou folií nebo několika vrstvami novin...
Třetí věc je teplota... celý příspěvek > |
 |
Daju sa este teraz sadit zemiaky?, 7.8.2014 Pokud se Vám hnůj nerozložil, bylo buď moc sucho a nebo je v půdě velký deficit N v poměru k C z dávky hnoje. Doporučil bych zálivku močovinou a přidal bych trochu ledku draselného, jestli jsou brambory po bramborách. |
 |
Asi mi něco kouše do bobulí, 7.8.2014 kosáci jsou většinou problém "několika hlav na dvorku", nikoliv ve vinohradech. Kočky většinou kosáky neuloví, ale dokáží je vyrušovat natolik, že je to ochrana dostatečná (nebo v kombinaci s jinými). |
 |