|
Příspěvky uživatele - 232.50
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jaké hrušně se budou vzájemně opylovat, 14.3.2015 Na zahradu ve výšce 380 m otevřenou západním větrům byste hrušně vysadili? A jak s opylováním, předpokládá se opylení hmyzem nebo větrem? Hrušně u sousedů jsou na východní straně naší zahrady. Děkuji za odpověď. Jirka |  | Zkrácení bambusu, 12.3.2014 teoreticky by se měl dát ten bambus (dračena) nařezat na špalíčky s jedním nebo několika kolínky a dát zakořenit do vody, ale stalo se mi několikrát še špalíčky zežloutly a chcíply - nevím čim to je
navíc jsem dala radši na horní řeznou ránu... celý příspěvek > |  |
|  | Mučenka opět nevykvetla, 4.12.2013 obecně potřebují mučenky hodně slunce, težší zeminu, a určitě bych hnojila každý týden kristalonem plod a květ, a prý nemá ráda zbytečně velké nádoby |  | Vánoční kaktus, 14.3.2013 mám ho v obyč. pokojové zemině, mimo pár měsíců v zimě je mám na zasklené lodžii, v létě na sluníčku krásně přirůstá a v podzimních měsících tam má chladno (které potřebuje k indukci květů)aby mi okolo Vánoc vykvetl, jeden jsem odrovnala... celý příspěvek > |  | Dendrobium nobile - pěstování, 13.3.2013  u dendra je myslím normální že staré listy žloutnou a opadávají
jestli máte nové rostlinky v různé výšce na starých pahlízách asi jste nedodržela pěstební podmínky jinak by se místo... celý příspěvek > |  | Balkon, 8.6.2012  a |  | Balkon, 8.6.2012  my tam máme akorát mučenky, muškáty, clematis a už asi nic jinýho |  | Usychání květin, 9.1.2012 a nemáte tam třeba patogení zónu :-)
mojí tetě taky většina kytek chcípne, takže ji zásobujeme ve velkém řízky různých rostlin a myslím že se kdysi zmińovala že tam má patogenní zóny ale co je na tom pravda nevím
ale vím že psi je nesnášejí a... celý příspěvek > |  | Prosim o radu jaky je to typ orchideje Dendrobium, 27.2.2011 Dendrobium Phalaenopsis - tedy teplomilné - pěstovat jako Phalaenopsis |  |
 |
|
|
|