Příspěvky uživatele - 232.50

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jaké hrušně se budou vzájemně opylovat, 14.3.2015
Na zahradu ve výšce 380 m otevřenou západním větrům byste hrušně vysadili? A jak s opylováním, předpokládá se opylení hmyzem nebo větrem? Hrušně u sousedů jsou na východní straně naší zahrady. Děkuji za odpověď. Jirka
Zkrácení bambusu, 12.3.2014
teoreticky by se měl dát ten bambus (dračena) nařezat na špalíčky s jedním nebo několika kolínky a dát zakořenit do vody, ale stalo se mi několikrát še špalíčky zežloutly a chcíply - nevím čim to je navíc jsem dala radši na horní řeznou ránu... celý příspěvek >
Mučenka opět nevykvetla, 4.12.2013
obecně potřebují mučenky hodně slunce, težší zeminu, a určitě bych hnojila každý týden kristalonem plod a květ, a prý nemá ráda zbytečně velké nádoby
Vánoční kaktus, 14.3.2013
mám ho v obyč. pokojové zemině, mimo pár měsíců v zimě je mám na zasklené lodžii, v létě na sluníčku krásně přirůstá a v podzimních měsících tam má chladno (které potřebuje k indukci květů)aby mi okolo Vánoc vykvetl, jeden jsem odrovnala... celý příspěvek >
Dendrobium nobile - pěstování, 13.3.2013 Obsahuje fotku
u dendra je myslím normální že staré listy žloutnou a opadávají           jestli máte nové rostlinky v různé výšce na starých pahlízách asi jste nedodržela pěstební podmínky jinak by se místo... celý příspěvek >
Balkon, 8.6.2012 Obsahuje fotku
a
Balkon, 8.6.2012 Obsahuje fotku
my tam máme akorát mučenky, muškáty, clematis a už asi nic jinýho
Usychání květin, 9.1.2012
a nemáte tam třeba patogení zónu :-) mojí tetě taky většina kytek chcípne, takže ji zásobujeme ve velkém řízky různých rostlin a myslím že se kdysi zmińovala že tam má patogenní zóny ale co je na tom pravda nevím ale vím že psi je nesnášejí a... celý příspěvek >
Prosim o radu jaky je to typ orchideje Dendrobium, 27.2.2011
Dendrobium Phalaenopsis - tedy teplomilné - pěstovat jako Phalaenopsis
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika