Příspěvky uživatele - 9.135

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jaký postřik na cibuli, 29.6.2018
To není o vrtalce, ale o plísni. Ta si z Decisu pramálo dělá. Mmch. použiju Acrobat. Zatím jsem váhal, cibuli berem na spotřebu a OL 14 dnů je nepříjemná. Ale počasí zvlhlo a prevence bude nutná.
Bazény Bestway - životnost, 27.6.2018
Když je vlákno pootevřené, zkusím dostaz. Bazény s límcem vydrží 3, maximálně 4 sezóny. Pak plast límce nahoře degraduje a není pomoci. Zajímalo by mně, zda má někdo zkušenost s bazénem, který je podobný nafukovacím, ale má konstrukci z trubek.... celý příspěvek >
Vyštipování rajčat, 27.6.2018
Žádat souseda aby zalil plesnivá rajčata pod stříškou můžete, záleží na něm co udělá. Moje zkušenost je, že když je \"plesnivý\" rok, nepomůže ani střecha, ani ten postřik, leda by se to stříkalo už od května pravidelně furt. A to málokdo ze... celý příspěvek >
Jak zvýšit sladkost angreštu?, 24.6.2018
Protože autorem toho kacířského názoru o sladkosti jsem já, zareaguju. Není nad dobře vnesený vědecký zmatek. Zní to odborně a stejně vědí všichni houby. Já už v prvním postu upozorňuju, že to nemám vědecky podložené, že mi to jen tak připadne. A... celý příspěvek >
Jak zvýšit sladkost angreštu?, 22.6.2018
Já mám pocit, že letošní počasí sladkosti nepřeje. Drobné ovoce i třešně jsou málo sladké. Přičítám to překotnému dozrávání, kdy rostliny neměly dost času vyrobit cukry, respektive škroby. Vědecky podložené to nemám.
A co vaše višně?, 21.6.2018
Když je vláko oživené, jen tak. Mám malý zákrsek Favorita. Letos měla i slušnou úrodu, bohužel jsem nevydržel psychicky tlak opeřených bestií a podtrhl to. Teď když ochutnávám zbylé tmavé plody, trochu toho lituju. Ale je to vždycky těžké... celý příspěvek >
Některé nakládačky po zavaření mají zelený pásek, 20.6.2018
Zbarví se jednotně za pár dnů. Nic to není.
Jak vymyslet čerpadlo z jímky na dešťovou vodu, 18.6.2018
Moc to nepoteče. Ve výšce 6 m je průtok nula. 3 m máte rozdíl, 1 metr sebere hadice. Zbudou 2 m "tlaku". Nic moc.
Piskova filtrace napln, 18.6.2018
Názor mám. Jestli jde o filtraci bazénu, je to divný. Pro výměnu písku se uvádí důvod, že písek se obrousí, ztratí hrany a nezachytává už tak nečistotu. Kuličky žádné hrany nemají.
Jaký postřik na cibuli, 16.6.2018
Zdravím vespolek. Letos se mi velmi daří cibule. Protože v minulých letech mi ji pravidelně odrovnala plíseň, chtěl bych ji postříkat. Má někdo doporučení spolehlivého přípravku?
Konec pesticidů pro zahrádkáře?, 13.6.2018
O.T. Mělo by být tesáno. Souhlasím z prndla hrndla. Akorát mi vrtá hlavou, jestli ten hrdina zachraňující zeměkouli trochu nekecá?
Malé čerpadlo na dešťovou vodu, 13.6.2018
Inu každý není Ilja Muromec, slavný bohatýr. A ať je důvod ulehčení si námahy jakýkoliv od lenosti až po postižení, je legitimní. A jestli to v rámci paní zadarmo pozaléváte, taky dobrý.
Malé čerpadlo na dešťovou vodu, 11.6.2018
ze ten vykon, co inzeruji u cerpadla se ztrati v hadici a ve vysledku bude sotva na zaliti, Tak to máte recht. Nemusíte nutně kupovat pumpu pro hasiče. Ucpete to prstíkem na konci a kropíte jemně. Jen kdybyste chtěla fakt utrácet, můžete tam dát... celý příspěvek >
Malé čerpadlo na dešťovou vodu, 11.6.2018
Máte protichůdné požadavky. Aby to spíš neteklo a 30 metrů půlcoulky. Aby to tou půlcoulkou 30 metrů prolezlo, musí být na začátku nějaký tlak.  Kalovým čerpadlem moc vody tou hadicí nepropasírujete.
Postřik proti plevelu, 7.6.2018
Mlátíte prázdnou slámu. Co způsobilo tu náhlou víru? To že pár zahrádkářů postříká pampelišku?
Další diskuze:  11,  12,  13,  14,  15  >  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika