Příspěvky uživatele - 205.1

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kanadské borůvky - pěstování, 29.7.2008
Na jaře jsem zasadil dvě kanadské brůvky každou jinou odrůdu (vše dělám podle tohoto fóra) a jedné zčervenyli listy a nemá žádné přírůstky je to normální? ta druhá roste hodně odspodu ale na větvičkách jsou přírůstky minimální.
borůvky kanadské, 13.5.2008
Na prosto souhlasím otrhávat květy je blbost jen je nechte a budete mít borůvky 1. rok. Možná keř povyroste o něco míň než kdyby byli otrhané ale je to detail. A do květináče opravdu nemá smysl dávat folii... ale s tou vodou nwm chlorovaná nic moc... celý příspěvek >
borůvky kanadské, 24.3.2008
Stačí mít k opylení jen jeden keřík kanadské borůvky nebo musí být alespoň dva?
Kanadské borůvky - pěstování, odkaz na podrobnosti, 19.3.2008
Všichni tady píšete že by se měla borůvka hodně prostříhávat ale jak? Jsou na to nějaké pravidla? např. jako při stříhání jabloní.
borůvky kanadské, 14.3.2008
Vadí hodně když borůvku budu zalévat vodou z vrtu a ne deštovou?
Kanadské borůvky - pěstování, odkaz na podrobnosti, 14.3.2008
Chce borůvka nějaké speciální hnojení nebo stačí koňský hnůj?...na zahradě mám cca 60 cm země a pod ní je už jen písek, spodní voda je tak v 1m, čet sem že tu dáváte do jámy folii ale jak hluboká ta jáma má být?..nebo bych měl jí snad zasadit někam... celý příspěvek >
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika