|
Příspěvky uživatele - 204.87
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Mráz, 15.4.2017 Žádný strach chachaři, když požijete ten správný biopostřik jako v Německu, úroda je super...:-) |  | Průzkum zmrzlých meruňkových květů, 21.5.2016 Posílám letošní odolnost na mráz(330 m.n.m.) :
Goldrich - zůstaly asi 2% plodů
Velkopavlovická - 3%
Hargrand - 0%
Kioto - 0% (mám ji 2 roky) loni rovněž 0%
Bergarouge 10% |  |
|  | Určení druhu merunky, 11.7.2015 Tak, je mi to hrozně líto, nikdo neuhodl, cedulka se našla.Je to Velkopavlovická. |  | Určení druhu merunky, 6.7.2015  Dobrý den,
posílám nejnovější fota.
Myslím, že nyní se již pozná, o jaký druh meruňky jde.
Jirka V.
|  | Popadaná jablíčka, 20.6.2015  Dávám ještě foto.Pokud jde o pilatku, jaký je nejlepší postřik? |  | Popadaná jablíčka, 20.6.2015 Má všude po zahradě popadaná jablíčka.Poraďte, co s tím... |  | Velikonoce - mrazíky, 5.4.2015 Přátelé, dnes ráno u nás(Plzeňsko) bylo -4,jasno.Květy těsně před rozkvětem.Pro Velkopavlovickou meruňku jeto velký mráz? |  | Určení druhu merunky, 11.3.2015 Zdravím všechny,
k dotazu: kde pán tu meruňku pěstuje...
Je to Plzeňský kraj, 320 m n.m. |  | Určení druhu merunky, 10.3.2015 Dle prozatímních info, jde asi o Leskoru.(Samozřejmě pro J.V.). |  | Určení druhu merunky, 4.3.2015 Zdravím všechny,
děkuji za příspěvky.Myslím si, že nejlépe to popsal pan Mimmo.Asi jsme se nestrefili. Ještě k plodu.Je spíše menší.Jeho barva při dozrávání je tmavě žlutá, ne oranžová.Stromek je na sluném místě, od západu a východu je... celý příspěvek > |  |
|  | Určení druhu merunky, 4.3.2015  Dobrý den,
posílám dnešní foto stromku, fotku plodů či listů zatím nemám.
Přeji hezký den.
J.V. |  | Určení druhu merunky, 4.3.2015 Doba zrání: druhá polovina července. |  | Určení druhu merunky, 3.3.2015 Dobrý den,
Je možné určit druh merunky.Myslím, že odborníci na to přijdou.
Je kupovaná asi v rce 1992.Bohužel nevíme již co bylo na cedulce.
Je poměrně odolná Moniliose, ale velice citlivá na jarní mrazíky.Růst středně bujný.Výška asi... celý příspěvek > |  | Moniliosa - pomozte mi se v tom vyznat, 2.3.2015 Mám prosbu,
je možné upřesnit - první postřik má být těsně před rozkvětem, ale v jakém stádiu květu či pupenu meruňky? Nejlepší by bylo foto od zkušeného sadaře.
Děkuji.Přeji hezký den |  |
 |
|
|
|