|
Příspěvky uživatele - 209.12
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Mravenci a mšice po celé zahradě, 23.6.2014  Musím potvrdit, že se tento rok mšicím u nás daří. Zahradu po senách udržuji nakrátko. Tímto způsobem jsem zlikvidoval několik mravenišť a bohužel mšice na stromkách jsou dál.
První postřik na mšice jsem aplikoval přípravkem Calypso,... celý příspěvek > |  | Motorová pila Farmer, 23.6.2014 Myslím si, že takové pily se neopravují, ale rovnou vyhazují a mnozí majitelé posléze přecházejí na pily, které se opravit dají a náhradní díly seženou bez problémů i po záruce. |  |
|  | O jakou se jedná rostlinu?, 21.6.2014 Dobrý večer, může se také jednat o konopnici. Na 100% si také netýkavkou nejsem jistý. Ptám se co je to za rostlinu, protože je u nás v lesích hojně rozšířená. Obě rostliny jsou si dosti podobné. Pokud mi to časově vyjde, vyfotím rostlinu v... celý příspěvek > |  | O jakou se jedná rostlinu?, 19.6.2014  Poprosím Vás o určení rostliny. Jedná se o netýkavku žláznatou,nebo malokvětou? Popř. mi opravte. Nechce se mi dlouho hledat na internetu. Děkuji.
|  | Jaký křovinořez do lesa, 18.6.2014  Zasílám Vám ukázku práce použití totálního herbicidu Dominator v dávce 350 ml na 10l vody, kvůli likvidaci ostružiníku po prvním ožnutí. Sazenice byly vysázeny v loňském roce v dubnu.
Následovalo zaplevelení sazenic dvouděložnými... celý příspěvek > |  | Jak na Mandelinku bramborovou?, 17.6.2014 Dobrý večer,
upřímě se musím přiznat, že mandelinku bramborovou jsem chemicky nehubil bez mála 10 let. Za včasu seberu, nebo někdo z rodiny dospělce a červené natě od larev dlouho nepamatuji. Nějaká larva se občas najde, ale ne naštěstí ve stavu,... celý příspěvek > |  | Kombinace dvou postřiků, 16.6.2014 Dobrý večer Lído,
oba tyto přípravky spolu můžete smíchat. Můžete je smíchat odděleně, nebo dohromady s trochou vody v rozmíchávací nádobce. V postřikovači je to jedno, jakým způsobem přípravky smícháte. Do postřikovače nalejete několik... celý příspěvek > |  | Výběr křovinořezu - vyčistění pozemku 2500 m, 14.6.2014 Souhlasím se Standou, také bych nic na jednorázové použití nekupoval. Co s tím potom? Aby v tom ležely peníze je zase škoda. Také jde o to, aby to levný stroj přežil. Plocha to není malá.
Já bych někoho zaplatil a za ušetřené peníze bych si... celý příspěvek > |  | Křovinořez kolem 6000,-, 13.6.2014 Souhlasím, na rozkoukání to stačí. Aby Vás švadlena nevyšla dráž, než koupě nových popruhů. Ne každá "hadr pichna" má šikovnou mašinku na ušití. Vím to, když si nechávám zašívat proti pořezové kalhoty. |  | Křovinořez kolem 6000,-, 13.6.2014 Co se týče ceny ND Husqvarny a Stihlu, Stihl vychází levněji. Vím to, když nakupuji u stejného prodejce 12 let a srovnáváme ceny ND. |  |
|  | Křovinořez kolem 6000,-, 13.6.2014 Ano, popruhy se dají objednat přímo od Husqvarny, nebo se zkuste podívat na stránky Oregonu. Pro Vás jsou dobré popruhy od Hsq. Balance 35 za cca 1200Kč, nebo Balance 55 cca za 1800Kč. Nyní zvažte cenu křovinořezu a popruhů. |  | Křovinořez kolem 6000,-, 12.6.2014 Je to tak. Bohužel. Řekl mě to i spolužák, který lesní a zahradní techniku prodává několik let. Nechtěl jsem zakladateli kazit radost, ale napsal jste to pane FO za mě.
Jako profík nemám s křovinořezy Husqvarna nejlepší zkušenosti. Týká se... celý příspěvek > |  | Už rostou, 11.6.2014  Hříbky jsem dnes našel u auta, když jsem na někoho čekal. |  | Křovinořez kolem 6000,-, 11.6.2014 Z Vašeho výběru bych volil Stihl. Jednak je mezi výběrem nejsilnější. Cenu neřešte, jste v limitu, plus,mínus. Náhradní díly jsou okamžitě skladem a kvalita je vysoká. Ve srovnání s konkurenčními značkami vychází Stihl levně, co se týče ND. Používám... celý příspěvek > |  | Ořechy na Gola sadu v palcových mírách a jiné vychytávky, 10.6.2014 Dobrý večer Stando,
neřešil bych to, jak jsem Vám soukromě psal, ale z nového BaS mě vzlýnal olej kolem šroubku, kterým se dostanete k ventilům. Sekačku jsem odvezl do servisu a šroubek snesl utažení a od té doby mám klid. Úkon mě provedl kamarád... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|