Příspěvky uživatele - 157.239

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Špičák ořešáku přestal růst, 3.9.2017
Tak zatím je jakž-takž živý, pokud do jara vydržíte, dozvíte se odpovědi na Vaše otázky... SPCH
Identifikace široce rozpoloženého okrasného smrku, 1.9.2017
Možná tam jen kdysi veverka upustila šíšu a vznikla tahle semknutá skupina. Kouknul jste pod sukýnku, roste to z jednoho kořene-kmínku?
Aká je to odroda?, 1.9.2017
...a navíc má jedno známku hořké pihovitosti.
Plíseň bramboru na rajčatech 2017, 1.9.2017
Proti mlze není zbraně!
Husa kulhá, 31.8.2017
Vejce se odebírají v případě, když máte umělou líheň. Má-li tato větší kapacitu, i kvůli rentabilitě je pro její včasné zaplnění vhodné mít více současně nesoucích ptaček. Jinou krmnou dávku mají mít zvířata pro chov, jinou na žír. V době před... celý příspěvek >
Farely - Farbaly - Farhial, 30.8.2017
S těmi švestkami to můžu podepsat, zato ryngle-to je mana finská! Jak je to možné? SPCH
Husa kulhá, 30.8.2017
Jiří Sovák v jednom vtipu o pečené huse řekl, že je to dutý.Já o té Vaší živé říkám, že je to mladý. To je jeden důvod, proč se nedaří. Druhý, možná závažnější je dle mého to, že jí do toho moc zasahujete, a zároveň nemá podmínky, které by se blížily... celý příspěvek >
Umírající okouni v jezírku, 30.8.2017
Asi málo vzduchujete...
Šípek - škůdce/choroba?, 29.8.2017
Paní Lído-o prsa, jako Vaše jmenovkyně Formanová! V úctě a s přáním dobré noci, SPCH.
Šípek - škůdce/choroba?, 29.8.2017
NĚCO své jméno má-Žlabatka růžová. SPCH
Jíst plody, pokud rostlina má nějakou nemoc?, 29.8.2017
I můj travičí tracht si žádá oloupání, naši mlaďoši lehce přes dvacet to bez problémů zkřópó snáď aji s bedýnkó-šupka sem, šupka tam, na Hradě se komíhám. SPCH
Farely - Farbaly - Farhial, 29.8.2017
K tomu obcházení-jestli to nebude i tím, že meruňky se dají přímo v terénu slupnout tzv. na dámičku, kdežto šťavnatá broskev vždycky jenom na čuníka, alespoň já se při tom pokaždé zasviním! SPCH
Hniloba a opadání jablek, 29.8.2017
Je v nich, nebo ještě nedávno byl obaleč, nebo došlo k jinému mechanickému narušení slupky-ptactvo, hmyz, krupobití...-už to i v tomto vlákně bylo zmíněno-čtete? Na, ale i pod stromem nemáte žádná taková jablka-a ani stopky nechávat, připravujete se... celý příspěvek >
Skvrny na listoch jablone, 29.8.2017
Souhlas s panem Hlavatým-vyjma první věty. Dobrá péče-tzn. i vhodná výživa dokáže významně zmírnit nežádoucí projevy chorob. Nevíme, co tazatel či sama zemina jabloni poskytuje... SPCH
Magnolie - pěstování a střihání, 28.8.2017
Když mám stres, tak taky měním barvy.
Další diskuze:  5152535455>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika