Příspěvky uživatele - 157.239

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Dyne nebo cuketa, 21.9.2017
Asi ňáká kabačka. Co Vás svádí k názoru, že sklizeň proběhla předčasně?
Co je to za odrudu jablek, 21.9.2017
Připomíná mi to jablko, ale pokud máte pochybnost?
Co je to za odrudu jablek, 21.9.2017
Panenské?
Fotky kurníku a slepic, 20.9.2017
Beranovi, jak se Vám po letech daří s chovem drůbeže? Co Husík-dal se do díla? A co Husinka-jaká je maminka?...Podělte se, prosím o své zážitky, příběhy a zkušenosti! Jistě potěšíte širokou obec chovatelskou i pouhé čtenáře a kukatele. SPCH 
Šarka švestek, 19.9.2017
Má energii na růst dřeva a na plody už mu nezbývá? Špatné opýlení? Možná má i deficit vápníku. SPCH
Sázení brambor po staronovém způsobu, 19.9.2017
Petra S.-nejsem sám, kdo má neklidný spánek z toho dlouhého čekání na fotky těch Vašich zázraků! Pome Karviná! SPCH
Divná dýně, 19.9.2017
V tomto případě- co? Pestík, lidově též šušeň, místo vstupu pylu. SPCH
Cherry Cox, 19.9.2017
Nechci být špatným prorokem, ale vykvést to může ještě letos! SPCH
Divná dýně, 19.9.2017
Protože chladno, vlhko, méně světla+omezená funkce listů kvůli padlí, možná větší, starší sourozenec na trase kořeny-vrchol výhonu, který funguje jako otesánek, kukačka, a bubáček se nestihl zhojit, přes něj vnikly původci rozkladu...SPCH
Identifikace plevele, 18.9.2017
Řebříček...?
Zkoušel jste někdo mikorhizu na jablůňky?, 18.9.2017
Zkusili to s václavkou, byla to fakt jízda, ještě slyším motorovku, jak mi v uchu hvízdá. 
Šarka švestek, 18.9.2017
Žežloutnou plůdky, nebo už květy? Puchrovitost-plody deformované, často podobné na kešu oříšky byla? Monilii neřešíte?-i ta je na fotkách... Půda je úrodná, hnojíte? SPCH
Akane - perla podzimu, 18.9.2017
pošli díky do mraků-plný košík zázraků. SPCH
Identifikace jabloně, 18.9.2017
Selena?
Přiznejte letos pravdu s výnosem a odolností odrůd, 15.9.2017
Spocíval jsem konference, bříško metá kotrmelce, boha mia, to jsou tlaky, flaška s coxem jsou tam taky. Zhltnu ještě rubinolu, když už mám ty gatě dolu. Bobky kozí, žbluňk jak žabky, vyřeší to z trnek kapky. Zdar a sílu všem klidičům, SPCH.
Další diskuze:  5152535455>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika