|
Příspěvky uživatele - 217.15
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Založení otevřeného sadu v náročných podmínkách, 22.1.2015 Nevím jak dnes, tak mně neberte moc vážně, třeba už jsou plasty trvanlivější, ale mi se kdysi plastové pletivo vůbec neosvědčilo. Po cca pěti létech se začalo úplně samovolně rozpadat. Zaneřadilo pak celý sad a dlouho jsem pak jeho úlomky všude... celý příspěvek > |  | Založení otevřeného sadu v náročných podmínkách, 22.1.2015 Stando, stejně si myslím, že si na svých pozemcích, pokud na ně neberu žádné dotace, můžu dělat co chci. Teda pokud se nejedná o nějaké hektary a pokud tím razantně nezměním ráz krajiny. A tou výsadba pár desítek malých stromků, aspoň zpočátku není.... celý příspěvek > |  |
|  | Vari/Tera seklá redukce v kole, 14.9.2012 Podle popisu je opotřebení 0, proto bych ověřil bez demontáže, zda palec je správně otočený a zapadne stejně hluboko, jako ten druhý. Stranu která netáhne, zkoušejte, druhou vypněte na neutrál, abyste poznal, kdy kolo zabírá. Kompletní demontáž jsem... celý příspěvek > |  |
|
|
|