Příspěvky uživatele - 14.170

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rostliny, které provoní malou zahradu, 11.3.2016
Viburnum fareri. Voní a kvete v předjaří. V.
Jak upravit sazenici jabloně do stěny, 10.3.2016
Na vertikální kordony a jejich modifikace se hodí odrůdy s krátkým obrostem, Bohemia je trochu mimo mísu. Možná to půjde s letním zaštipováním, ale bude to boj. V.
Jak upravit sazenici jabloně do stěny, 10.3.2016
V této fázi potřebujete zapěstovat stromek s dvěmi terminály. Klidně do toho řízněte. Zkontrolujte jestli máte v požadované výšce 2 zdravé pupeny. Jaké odrůdy jste zvolil? Na vertikální kordony se nehodí každá odrůda. V.
Tyčková rajčata, 9.3.2016
Mezi hrnec a kýbl napasujte 3 laťky tak aby dno kýble nestálo na dně hrnce. Do dna kýble dejte nasávací knot. Rajče (jestli opravdu chcete pěstovat rajče) můžete pěstovat na tři výhony, které vyvážete k těm latím. V.
Semenaření, 9.3.2016
No jistěže tam nějaké změny proběhnou, ale překvapilo mě jak minimální. Zeleninu mám pro svou spotřebu. Úrodnost, délku vijanu a chuť mají podle mě velmi dobrou. Jsou i celkem odolné k chladu. Poslední zelená rajčátka jsem sklízel na Martina, kdy už... celý příspěvek >
Semenaření, 9.3.2016
Právěže některé F1 hybridy v druhé generaci moc neštěpí. Množím takto rajče Tomatoberry. Příměsy poznám podle listu a pomalejšího vzcházení (vzchází extrémě rychle). Podobně lze využít semena z paprik Ramiro ze supermarketu (pozdní skleníková). Další... celý příspěvek >
Nůžky Felco 2, 8 (6) nebo Bahco PX-M2(3)?, 4.3.2016
KDS 4525, neboli nůžky na kuře mají oproti běžným nůžkám několik inovací. 0.5 cm silná čepel snadno prochází dřevem. Oproti jiným výrobcům co dělají konvexní vybrání břitu u KDS vsadily na vypuklé. Úprava povrchu připomínající šmirgl také není k... celý příspěvek >
Nůžky Felco 2, 8 (6) nebo Bahco PX-M2(3)?, 24.2.2016
Mám ty otočné Fiskary. Mechanizmus je vymyšlen dobře, ale čep okolo nějž se otáčí čepel je plastový vyztužený tenkým vrutem. Ocel měkota a cena před 15 lety cca 800Kč. V.
Nůžky Felco 2, 8 (6) nebo Bahco PX-M2(3)?, 24.2.2016
Ano, taky mě ten test překvapil. Gardenu jsem vnímal jako druhořadou značku (něco jako Fiskars) a oni dokaží udělat nůžky, které v amatérském testu vyhrají. Ty napodobeniny Felka nejsou falzifikáty. Prostě jen vypršela ochrana průmyslových vzorů.... celý příspěvek >
Nůžky Felco 2, 8 (6) nebo Bahco PX-M2(3)?, 23.2.2016
Jo, a taky je dobré si vzít do obchodu větve a nůžky vyzkoušet. Markety jsou plné napodobenin nůžek Felco 2. Stojí okolo 100Kč sedí uplně stejně, jen čepel je z měkčí oceli a žvýkají... Ano jsou firmy, které zmetky nevyrábějí a jsou firmy které... celý příspěvek >
J.C. Nůžky z Lídlu neznám. Nereagoval jsem na vás, ale na předchozí. Naše příspěvky přišly současně. Jinak zrovna na řezání v půdě jsou jednosečné lepší. Už jsem jedny dvousečné zničil při vyřezávání omladků. Půda vybrousila ostří z vnitřní... celý příspěvek >
No Bahco je zaručeně švédské, proto je na nich Made in France.
Jaktože nedochází. Při stříhání se čep mrmlá až se vymrmlá. Čep se obrušuje a z kulaté díry pro něj vzniká elipsa. U klasických to tolik nevadí. u jednosečných to vadí hodně. Projevuje se to ale až když mají nůžky něco za sebou, což se u běžných... celý příspěvek >
No to co píšete je pěkná kravina. Proč by si paní měla postupně nakoupit tucet nůžek, aby zjistila s kterýmy se dobře dělá, když to už absolvoval někdo před ní? V.
Když se nůžky moc používají, vychodí se vůle u čepu. Čím je čep menší, tím dříve k tomu dojde. V praxi se to u jednosečných projevuje tím, že když se opře čepel o špičku ostří, pata ostří odskočí a nůžky nedostříhnou. RS-EN mají na můj vkus zbytečně... celý příspěvek >
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika