Příspěvky uživatele - 11.117

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zahradnictví Spomyšl, 19.9.2016
Vy patrně sdílíte ono zahradnictví jako takové. Obchod není instituce, ke které se máme doprošovat (pamatuji dobu, kdy to tak bylo), má se chovat k lidem jako k zákazníkům, kterých si považuje.   Že se mí nelíbí obchod, který zákazníky ignoruje,... celý příspěvek >
Topfive, 19.9.2016
To je otázka asi jako jestli vám chutná víc kuřecí nebo vepřový steak.    Gabrovská je podobnější (i tvarem) Domácí švestce s její sametovou švestkovitostí. Topfive kulatější měla výraznější - ostře sladkou chuť s jemnou kyselinkou. Obě... celý příspěvek >
Zahradnictví Spomyšl, 19.9.2016
Nestaci po internetu objednat, ale je take nutne dostat potvrzeni Potvrzení objednávky je obvykle automaticky vygenerovaný e-mail, který o chování obchodu a schopnosti dodat zboží neřekne zhola nic.
Jak nejlépe a čím vyčistit demižony před naplněním slivovicí, 12.1.2015
Dobrý den přátelé, rád bych se Vás zeptal jak a čím (saponát) myjete demižony před naplněním nové slivovice, či vína. Děkuji za odpovědi. Michal ze Sudic
Jakou stolni odrudu, kde sehnat, 12.3.2014
Pokud to máte na jižním svahu, skoro bych řekl, že je škoda skleník nepoužít na něco jiného a révu zkusit pěstovat venku. Já pěstuji v 600 m a na konci srpna sklízím ty nejranější odrůdy, u Vás by to mohlo být o týden až dva později.
Jak naložit maso na uzení, 5.1.2014
Pane Martine, můžete prozradit, jak maso nasolujete, zda jej česnekujete kolik soli, česneku na kg masa, co všechno Váš lák obsahuje, kolik má % soli, jakou sůl používáte, teplotu, dobu nakládání podle druhu masa. Zkrátka takový... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika