|
Příspěvky uživatele - 103.201
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Test motorových kos - křovinořezů na itest.cz, 29.5.2008 Už dříve jsem si všiml u takových testů vpravo nahoře, že je uvedeno - INZERCE. Tak jsem se na to příležitostně zeptal. Původně jsem to nechtěl vůbec řešit, ale když to zde bylo uvedeno. Test platí firma XY, ale inzeruje jej jiná,... celý příspěvek > |  | Kupa krovinorezu - aky stroj vlastne potrebujem?, 25.5.2008 Já tedy za sebe, ne za servisáky. Rozdíl v mísení pohonné směsi není - budete používat stejnou pohonnou směs, jako pro 2 takt. Výkon u takových malých objemů je znatelný každou 0,1kW a navíc je 4 mix kombinace 2 taktu a 4 taktu, proto je poznat vyšší... celý příspěvek > |  |
|  | Kupa krovinorezu - aky stroj vlastne potrebujem?, 25.5.2008 Teď Vám opět nerozumím - napřed uvedete toto: ...Potrasenie palivom má význam vždy. Nechajte zmes akého koľvek oleja mesiac v priesvitnej fľaši a myslím že sa asi budete diviť.
Potom, se odkážete na návod Stihl, že do cca 3 měsíců spotřebovat... celý příspěvek > |  | Kupa krovinorezu - aky stroj vlastne potrebujem?, 25.5.2008 Směs jakéhokoliv oleje - co to je za srovnání? Přece do motoru křovinořezu nedáváme jakýkoliv olej. Já používám samomísící olej Dolmar, který po měsíci odstavení nedělá žádné oddělené vrstvy. Včera jsem spotřeboval zbytek 1,5... celý příspěvek > |  | Sekačka Partner P46-500CDW, 24.5.2008 Podrobný popis Sekačka benzínová Partner 4046 SDW - P46-500CDW:
Technické údajeMotor
* Výrobce motoru Briggs & Stratton
* Výkon 2,9 kW / 4,0 hp
* Objem palivové nádrže 0,9l
* Materiál žacího ústrojí Ocel - šasi???
* Systém pohonu Náhon... celý příspěvek > |  | Kupa krovinorezu - aky stroj vlastne potrebujem?, 24.5.2008  Tady jsou 3. možnosti - buď to nevíte, že má 87 AV, nebo výrobce klame na svých stránkách, nebo Vy uznáváte pouze AV typu profi, tzn. oddělené vibrující hmoty od držadel robustními tlumiči, nebo pružinami. Já za AV považuji každý prvek, který vede ke... celý příspěvek > |  | Kupa krovinorezu - aky stroj vlastne potrebujem?, 24.5.2008 Tento model je nevhodnější mezi FS55, FS80 a FS87 máte aktuálně moderní typ, je výkonnější i komfortnější - má antivibrační systém, dodržujte kvalitu benzínu a oleje, u Stihlu bych jiný model nehledal vzhledem k ceně a... celý příspěvek > |  | Motor Briggs, 24.5.2008 Je to 4 takt SV, téměř nejčastější - nejslabší model na levnějších sekačkách. Měli jsme ho taky, a když si pohlídáte údržbu, tak budete spokojen. 4 takt poznáte podle např. nálepky, že do nádržky máte dávat čistý benzín, nebo... celý příspěvek > |  | Sekačka na svah, 24.5.2008 Ať to nemusím psát, nebo Vy hledat:
Kawasaki alebo Honda?
host - xxx.xxx.66.137 (?), 10.4.2008 11:30
Zravím všetkých. Navštivil som značkovú predajňu záhradnej techniky za účelom obhliadky motorovej kosačky s motorom Kawasaki, o ktorú mám... celý příspěvek > |  | Viking MB, 24.5.2008 U startování současných 4 taktů na sekačkách(Viking B+S, vyšší modely Kawasaki) nebudete mít se startem problém. Upozornil bych na techniku držení rukojeti starteru. Mohlo by dojít ke zranění, např. držením před rozšířeným T kusem, kdy by Vás... celý příspěvek > |  |
|  | Kultivátor MS 06.1 - Mountfield, 23.5.2008 To fakt myslíte vážně? Kdyby jste dělal stejnou práci s MS, co dělám s Vari, tak 100% mluvíte jinak. Jel jsem pro brambory 10 pytlů - 15 km, přijel tam s MS, než se vymotal a dostal ke složené hromadě pytlů, tak jsem už odjížděl. Měl... celý příspěvek > |  | Tecumseh Centura 60 OHV - volnobeh, 23.5.2008 Než začnete něco opravovat, tak vyčistěte trysku volnoběhu(karburátor) a vyměňte svíčku. Jestli je již hřídelka hodně vyběhaná, tak nejprve utěsněte krátce její vedení kolem hřídelky - když kolísání přestane, je třeba oprava. |  | Prosím o radu - jaký benzín a olej do sekačky, 23.5.2008  Prosím Vás, co to má s olejem společného? Honda v návodu uvádí vyměnit před uskladněním . Trocha kondenzované vody v oleji se vypaří a nemá vliv na start, nehledě k tomu, že vlhkosti je jedno, jestli je v motoru olej... celý příspěvek > |  | Solo 119l seřízení, 23.5.2008 Nepotřebujete znát základní nastavení, stačí si zapamatovat současnou polohu L(pro případ, že by to nepomohlo - vrátit zpět), a tento šroub otevřete cca o 1/8 otáčky a vyzkoušejte. Pokud se stav zlepší jemně korigujte, upravte volnoběh a je to. H... celý příspěvek > |  | novy krovinorez, 22.5.2008 Já mám pouze anglickou verzi, tu jsem si překládal ohledně vlivu vibrací. Teď to nebudu hledat, ale není tam cyklus údržby? |  |
 |
|
|
|