|
Rychlost růstu, 29.8.2018 Dříví dříve, plody později-za několik roků. Je však otázka, co je pro Vás smysluplná? |
 |
Suchu odolnější zelenina, 26.8.2018 Urvěte se v mezičase-po každé druhé zálivce jednu okopávku! SPCH |
 |
|
 |
Pes špatně čůrá, 21.8.2018 Ano, jde nejspíš o dehydrataci kombinovanou s vlivem hormonů-efekt tvrdolín... |
 |
Co to je?, 16.8.2018 Amarant, laskavec. |
 |
Obnova trávníku bez herbicidu, 15.8.2018 Semena asi přežijí a radostně vzejdou... |
 |
Co to je?, 15.8.2018 Tabák. |
 |
Ako zachranit orech otraveny herbicidom?, 10.8.2018 Kdo a proč takto na ořešák zaůtočil-špatné sousedské vztahy? Řešíte to s úřady? SPCH |
 |
Nemoc revy, 9.8.2018 Nevhodná doba aplikace postřiku, silná koncentrace...? SPCH |
 |
Okurky (rostliny) prestaly růst, 9.8.2018 Staré asi o půlku zaštípnout+vysít nové. SPCH |
 |
Pomůžete s identifikací brouka - škůdce na dřevu?, 6.8.2018 Tesařík určitě ne, spíš něco z kožojedovitých. SPCH |
 |
|
 |
Výchovný rez kôstkovín, 3.8.2018 Souhlasím s p.Hlavatým, přidám doušku o zvěři nízké-podpovrchové. Taky když vidím tu bídu stran opěrných kůlů, tak mi oči vlhnou... SPCH |
 |
Řez meruňky, 2.8.2018 Mladý stromek má být hodně zelený-buduje si tím vršek těla a taky kořeny. Tím, že jste Vaši meruňku v červnu přistřihl, jste jaksi maně provedl Šittův řez... SPCH |
 |
Gumové brambory při sklizni, 2.8.2018 Kdo má z gumovitých brambor-po našem zemáků- obavy, ten ať je před kuch.úpravou na asi 12 hodin namočí do chladné vody, ony zpevní a půjdou pak líp okrájet. SPCH
|
 |
Gumové brambory při sklizni, 1.8.2018 Mám stejnou zkušenost.Tak jako poraněné je přednostně vařím-pak se nedají poznat od ostatních. Brambory jím skoro denně a je mi celkem fajn-jen se mi večer trošku motá hlava, ale těch příčin může být víc... SPCH |
 |
Sud od oleje, 1.8.2018 Jak a čím vyčistit 200l kovový sud od oleje z kovoprůmyslu, aby byl bez obav použitelný na zálivkovou vodu? Sorbentem? Jakým, kde a zač lze pořídit??? Děkuju za rady! |
 |