Příspěvky uživatele - 157.239

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rychlost růstu, 29.8.2018
Dříví dříve, plody později-za několik roků. Je však otázka, co je pro Vás smysluplná? 
Suchu odolnější zelenina, 26.8.2018
Urvěte se v mezičase-po každé druhé zálivce jednu okopávku! SPCH
Pes špatně čůrá, 21.8.2018
Ano, jde nejspíš o dehydrataci kombinovanou s vlivem hormonů-efekt tvrdolín...
Co to je?, 16.8.2018
Amarant, laskavec.
Obnova trávníku bez herbicidu, 15.8.2018
Semena asi přežijí a radostně vzejdou...
Co to je?, 15.8.2018
Tabák.
Ako zachranit orech otraveny herbicidom?, 10.8.2018
Kdo a proč takto na ořešák zaůtočil-špatné sousedské vztahy? Řešíte to s úřady? SPCH
Nemoc revy, 9.8.2018
Nevhodná doba aplikace postřiku, silná koncentrace...? SPCH
Okurky (rostliny) prestaly růst, 9.8.2018
Staré asi o půlku zaštípnout+vysít nové. SPCH
Pomůžete s identifikací brouka - škůdce na dřevu?, 6.8.2018
Tesařík určitě ne, spíš něco z kožojedovitých. SPCH
Výchovný rez kôstkovín, 3.8.2018
Souhlasím s p.Hlavatým, přidám doušku o zvěři nízké-podpovrchové. Taky když vidím tu bídu stran opěrných kůlů, tak mi oči vlhnou... SPCH
Řez meruňky, 2.8.2018
Mladý stromek má být hodně zelený-buduje si tím vršek těla a taky kořeny. Tím, že jste Vaši meruňku v červnu přistřihl, jste jaksi maně provedl Šittův řez... SPCH 
Gumové brambory při sklizni, 2.8.2018
Kdo má z gumovitých brambor-po našem zemáků- obavy, ten ať je před kuch.úpravou na asi 12 hodin namočí do chladné vody, ony zpevní a půjdou pak líp okrájet. SPCH
Gumové brambory při sklizni, 1.8.2018
Mám stejnou zkušenost.Tak jako poraněné je přednostně vařím-pak se nedají poznat od ostatních. Brambory jím skoro denně a je mi celkem fajn-jen se mi večer trošku motá hlava, ale těch příčin může být víc... SPCH
Sud od oleje, 1.8.2018
Jak a čím vyčistit 200l kovový sud od oleje z kovoprůmyslu, aby byl bez obav použitelný na zálivkovou vodu? Sorbentem? Jakým, kde a zač lze pořídit??? Děkuju za rady!
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika