Příspěvky uživatele - 156.17

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Brokolice: vitamina nebo hybrid?, 4.6.2013
tedy v tomto pripade jde take o svtle zeleny krizenec s kvetakem a sklizen je jen jednorazova hlavnich hlav? je fakt ze ta tmave zelena vitamina ma chut nekdy az moc vyraznou a do hořka.
Brokolice: vitamina nebo hybrid?, 4.6.2013
Koupil jsem omylem semena brokolice apolena F1, namisto planovane vitaminy. (paragon nemam ale i tam si rikam ze by melo smysl vynutit si vymenu za vitaminu) Rad bych slysel enjake chvaly ve prospech F1,sma z toho nadseny nejsem. Predpokladam ze u F1... celý příspěvek >
Fotky nezname rostliny, 4.6.2013
ta potvora i vice nez tyden po pokoseni zije dal a bude evidentne schopna nakonec i vysemenit(presne jak poukazovala wikipedie). POkud ji vhodim do kompostu, budou senmena uvarena teplem, anebo se to tam rozsemeni a pak se nasledne dostane i do... celý příspěvek >
Bude fungovat kompost zapusteny do prohlubne?, 30.5.2013
jen v tom terenu vespod ktery bych odkopel a pouzil na miseni travy jsou dosti i koprivy. Doufam ze rozptyleni jejich korenu kompost nezapleveli a dojde k jejich rozkladu.
Bariera proti slimakum ze sousedni neudrzovane zahrady, 30.5.2013
ano ze sezrali, ale jen nektere, takze evidentne se ten slimak chova zvlastnim zpusobem selektivne
Neserezani podnoze = neuspesne roubovani, 24.5.2013
Zkratil jsem jen terminal mirobalanu a narouboval na nej slivon. Zadne rouby se neujmuly. Pak jsem se doslechl ze jsem mel o te podnize zrusit uplne vsechny vetve? Je to pricina neuspechu? rezou se standardne vsechny vetve podnoze?
Mnozeni pychavky, 24.5.2013
nechat dozrat na miste tedy znamena nesklizet, necaht dojit do stadia kdyz z kulinarskeho pohledu uz bude houba "shnila" nebouzitelna? jinak pokud se sklidi tak ze se odrine a nevyskupne ze zeme cela, mela by na tom miste vyrust nova?
Vymladkujici jablone, 18.5.2013
a co pouzit jako rizek letosni bylinne prirustky pote co zacnou naznakem drevnatet (cerven ci cervenec?)
Fotky nezname rostliny, 18.5.2013
jasne ze to neni topina, jen jsem pripodobnoval. tak jak tak ctu na wiki je to invazivka takze treba kositi a kositi
Je na obrazku oresak nebo pajasan?, 14.5.2013 Obsahuje fotku
tedy napravo an prvnim obrazku je jasny jirovec a vlevo tedy oresak?
Vymladkujici jablone, 14.5.2013 Obsahuje fotku
Mam 2 takove. Premyslim zda je praktictejsi na zalozeni podnoze odkopnout vymladek nebo udelat rizky- a to jeste zda lepe ze stareho dreva anebo az z letosnich prirustku az zacnou v cervnu drevnatet.
Je na fotce klicici pastinak?, 14.5.2013 Obsahuje fotku
rekl bych ze ano, ale ma proti mrkvi desne zpozdeni. S tou pomalosti se ale asi nic delat neda.  Jinak predpokladam ze podobne jako u mrkve se mu dari ve stridavem radkovani s cibuli.
Fotky nezname rostliny, 14.5.2013 Obsahuje fotku
vyrostla ve velkych skupinach. z dalky vypada jak toúpinanbur.
Pravidla pro sprašování tykvovitých, 14.5.2013
Nemáte někdo odkaz s informacema ci tabulkou. Dle mych chabych vedomosti se tykvovite deli na 5 skupin a ke sprasovani dochazi jen v ramci jedne skupiny. Pokud je toto korektni, tak staci znat rozdeleni vsech moznych tykvi do skupin. Napriklad... celý příspěvek >
Rizkovani, 14.5.2013
to s tim prisavnikem mne mrzi, kde asi bude problem... podle terminu to vypada ze pouzivate prinejmensim lonske prirustky (coz podre Ferdy je v poho), kdezto Lida preferuje letosni prirustky pote co bylinna cast zacne naznakem drevnatet.
Další diskuze:  11,  12,  13,  14,  15  >  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika