|
Uplny postup pri vyrobe domacej palenocky, 23.12.2014 Zdravím. Mám k Vám dotaz. Proč má ta kolona metr? Nestačilo by 50 - 60 cm? Není to jen pro vodku? Pro ovocné kvasy se mi to zdá dost... Dále bych Vás chtěl požádat jestli máte podrobný návod na obsluhu?... celý příspěvek > |
 |
Destilační kolona Keg, 9.9.2014 Jeste jsem prehledl Vase dotaza ohledne paleni - predkap je nutno odebrat bez ohledu na ty odkalovace. Jejich pritomnost je mi nejasna. Pali se jen jednou, tedy 1D. Pokud by jste odpojil reflux tak je to klasická 2D. |
 |
|
 |
Destilační kolona Keg, 9.9.2014 Zdravim. Takže to je mašina na pálení vína nebo cukrových (obilných apod.) řídkých kvasů. Ne kvas z ovoce. Bez míchání, nebo dvoupláště to spálíte. Takže má to tyto nedostatky: - malý napouštěcí otvor, malý vypouštěcí otvor (kohout). Není to... celý příspěvek > |
 |
Destilační přístroj, 3.2.2013 Dobrý den. Chci se zeptat, jak se přesně postupuje při práci s touto kolonou? Jak se reguluje reflux? Déle by mne zajímalo, zda je v koloně výplň (kroužky z keramiky.. apod) a jestli je postup jiný. Díky Boban. |
 |
Maskovací síť na plot, 11.3.2012  Já jsem koupil zastínění 95%,ale nebylo to ono.Tak jsem mezi plot a zastínění vložil netkanou textilii. |
 |
Slivovice vs. calvados, 1.2.2012 Plně s Vámi souhlasím. Kdyby zkušený palič z valachů zkoušel použít svou roky užívanou a předky prověřenou metodu v jiné části republiky (stačí Moravy), moc by se divil, že výsledek není ten, na který je zvyklý. A... celý příspěvek > |
 |
Destilační přístroj, 13.2.2011 Muzete mi upresnit jakou regulaci pouzivate? jaky typ cidla a spinaci jednotky a umisteni cidla - je na vystupu z kote, anebo v otopnem mediu (voda, olej)?dik.. |
 |
Destilační přístroj, 13.2.2011 Mam dotaz: Jake jsou u Vaseho kotle dvouplast nerez 3x2 kW - chladic nerez (predpokladam) idealni stupne (kw) pri paleni svestek? Jedete prvni prepal cely na 6 kW? Do 20 nebo 10 stupnu?. Druhy stupen jedete na 4 kW anebo jen na 2 kW? Kdy koncite... celý příspěvek > |
 |