Příspěvky uživatele - 65.144

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jakou mirabelku, 12.3.2013
Behem lonske zimy (-27 stupnu) mi uhnula asi trileta tresen Van (uz podruhe ci potreti za 20 let), rovnez 'stredni' odolnost vuci mrazu. Loni 18.5. jsem prilis velke skody nemel, vegetace je opozdena cca o 2 tydny a jsem na svahu,... celý příspěvek >
Jakou mirabelku, 12.3.2013
Mne by zajimala odolnost vuci mrazu ve dreve, aby mi (pokud bych si ji poridil) nezmrzla pres zimu (600 m.n.m. zona 5), se 'stredni' odolnosti mam v danych podminkach spatne zkusenosti. J.R.
Jahody a květopas, 12.3.2013
Kvetopas jahodnikovy je brouk, ktery neleta, takze pochybuji, ze by ho lakaly nejake lepove desky, zvlast kdyz pro nej nejsou urceny (vyrabeny). Pro postrik pouzivam Karate (dlouhy rezidualni ucinek). Pokud jste v lonskem roce nezaznamenal vyskyt,... celý příspěvek >
Pomoc s vyberom vhodnej odrody zemiakov, 7.3.2013
Brambory pestuji, ale dost amatersky, v odrudach se nevyznam. Jake bude kupovat odrudy? Je dobre koupit sadbu v nejakem e-shopu, popr. v jakem? J.R.
Jakou odrudu jahod na balkon?, 5.3.2013
'Mara de bois' neni uplne 'standardni' odruda, je vhodna pro pestovani v truhlicich, nehlede na to, ze 'standardnich' odrud je obrovske mnozstvi a vyzkouset vsechny neni obvykle ani v silach velkych pestitelu. Sazenice mesicniho jahodniku Rujana... celý příspěvek >
Jakou odrudu jahod na balkon?, 4.3.2013
Do truhliku a kvetinacu je jako nejlepsi previsla odruda hodnocena 'Mara de bois'. Ma ji v nabidce Jahodarna Vranany. J.R.
Švestky v sezóně 2012, 27.2.2013
Poloha je na JZ svahu, v lete, pokud sviti slunce, tak se to tam vcelku vyhreje (a ponekud se dozene zpozdeni vegetace oproti nizsim poloham, na podzim, zejmena koncem zari a v rijnu je uz zase vegetacni obdobi kratsi). Lepotica mi... celý příspěvek >
Ja taky obvykle nesetrasam, kdyz je velka uroda, sbiram rano i vecer. Obcas velmi jemne zatresu (dvema prsty), aby spadly ty, co uz maji 'na krajicku' a nelezely tam pres den a neposkodily je vosy (samozejme sbiram i poskozne, abych mel pod... celý příspěvek >
Opravdu mate Čačanskou lepotici? Nebude to spis Najbolja? Mne zacina Lepotice dozravat v 600 m.n.m. po 10. srpnu (posledni 2 roky, drive si nevybavuji). Sklizim sbiranim (setrasanim), sklizen konci cca 25. srpna. J.R.
Symbivit, 7.2.2013
Myslim, ze byste si mel nejdriv o mykorhize aspon neco malo precist. J.R.
Symbivit, 6.2.2013
Myslim, ze je to mnohdy prave naopak, lide ocekavaji od pripravku zazracne ucinky a kdyz se nedostavi, tak ho zjednodusene odsuzuji. Samozrejme pokud nebyl nezbytne nutny drive, tak neni nezbytne nutny ani nyni. O Symbivitu uvazuji, zkousel... celý příspěvek >
Odrůdy kanadských borůvek, 2.2.2013
No nevim, jak pripadny vyskyt uvedenych chorob resi ten nemecky pestitel, pravdou je, ze alespon cast produkce (dle fotografii) pestuje ve foliovnicich. Co se tyce odrudy Rubel a Reka, predbezne uvazuji, ze bych v rohu zahrady u... celý příspěvek >
Nove Pluoty kombinuju jedinečnu chut marhule a slivky, 27.1.2013
Urcite by bylo dobre, kdyby to nekdo vyzkousel. Ale asi to v tuzemsku letos nesezenete a na Slovensku az za rok. Pokud ano, dejte vedet. J.R. 
Doporučíte chemický postřik?, 22.1.2013
Rovnez se domnivam, ze jednoduche a rychle reseni neexistuje. Postriky lze vyhledat na internetu napr. v 'agromanualu' nebo Vam poradi v kazdem slusnejsim zahradnictvi. Konkretne k jahodam - plisen seda se vyskytuje u vetsiny odrud jahod. Dulezite... celý příspěvek >
Aký prevod na rotovátor, 21.1.2013
Rotavátor ROBIX - spojka je kuželová,  převodovka je šneková. Nejsem strojar, ale o kuzelove prevodovce jsem jeste neslysel.  J.R.
Další diskuze:  3132333435>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika