|
Příspěvky uživatele - 155.121
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Štěpařský vosk - složení vlastních směsí, oblíbené značky prodávaných, 2.1.2014 Já jsem se asi před třemi lety poprvé pokusil přeroubovat jabloň, a kupodivu vše se ujalo. Roste jako z vody a vloni už plodila. Použil jsem Arbosan v tubě a v pohodě, bez problémů. I na řezné rány při jarním řezu. Nesmí chvíli pršet. |  | Co hovorite na taketo pocasie na konci roka, 30.12.2013 Třeba ne. |  |
|  | Co hovorite na taketo pocasie na konci roka, 30.12.2013 Letos na přelomu ledna a února jsem si nechal udělat novou střechu. Bylo krásně, ale pak byla zima až málem do června. |  | Co hovorite na taketo pocasie na konci roka, 30.12.2013 Takový průběh počasí je naprosto běžný a opakuje se častokrát. Mnohokrát jsem dorýval ještě o vánocích, před několika lety jsem stříhal na Silvestra stromy jen ve svetru. V roce 1978 na Silvestra spadla teplota o 30°C. Holt jsme na rozhraní... celý příspěvek > |  | Kosti, močůvka a jiné alternativní zdroje fosforu, 10.12.2013 Ale nejsou tam jen fosfáty, ale i jiné sajrajty. |  | Wagenheimova nerodí, 6.12.2013 A co moje oblíbená pilatka švestková, je schopná zničit 100 % květů! |  | Kosti, močůvka a jiné alternativní zdroje fosforu, 29.11.2013 V močůvce fosfor moc není... |  | Ošetřování, ochrana meruněk, 27.11.2013 Řežu jen velmi omezeně /kvůli infekci - mrtvice/
a to jen v prvních letech, kdy se zapěstovává koruna. Hnojím Cereritem a občas dolomitickým vápencem. Postřik proti monilióze před rozkvětem a při dokvétání /Baycorem, už není, ale ještě mám, tak... celý příspěvek > |  | Podivně pokroucené výhony černého rybízu, 12.11.2013 Je fakt, že mšice dělají kroucení výraznější a na koncích. |  | Mohu ještě teď zasadit ven borůvky, brusinky a ostružiny?, 8.11.2013 Teď je ideální čas k sázení. Pokud sázet nebudete, založte květináče do půdy na zahradě. Na balkoně Vám mohou uschnout /zdánlivě zmrznout/ a v místnosti se probudí a uhynou. |  |
|  | Termíny řezu a střihu, kdy je na co čas, 7.11.2013  Na starším Idaredech vyřežu hodně málo a jeden strom dá tak 70 kg kvalitních jablek + něco na mošt. Golden dal asi 30 kg + 20 kg na mošt, ale dřeva dá mnohem více, než Idared.
|  | Termíny řezu a střihu, kdy je na co čas, 7.11.2013 Já řežu celou zimu. Jdu se proluftovat na zahradu a při té příležitosti ostříhám jeden, dva stromky. Jednou jsem měl na Silvestra hotovo. Révu řežu během února. Hlavně musí být umrzlo, abych nebyl jako bahňák. Úroda je pěkná vždycky. |  | Ariwa, 7.11.2013 No, líbila se mně. Hlavně dlouhá skladovatelnost /snad/. Zlikvidoval jsem Goldstar /Ca skvrnitost/ a chtěl jsem jablko spíš žluté, i když podle obrázků výše to nevypadá. Na prodejstromku.cz bylo žlutší. |  | Sadba česneku, 7.11.2013 Včera se moje milovnice dvakrát proběhla po záhonu a nějaký čenek samozřejmě vyhrábla, potvora. Je trošku narašený a kořínky asi 1 cm. je tam asi 10 dní. Cibule Senshyu bude za pár dnů koukat. Mám ji poprvé, tak jsem zvědav, jak to... celý příspěvek > |  | Stomp - zazrak v boji s burinou?, 1.11.2013 Stomp udrží porost čistý až do sklizně /i třeba mrkev, petržel atd. - s delší vegetací/. Trošku něco začne prorůstat ke konci, ale to už nevadí. Kypřit půdu lze, ale opatrně, neobracet, aby se neporušila herbicidní vrstvička. Spíš jen škraloup... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|