Příspěvky uživatele - 155.121

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Štěpařský vosk - složení vlastních směsí, oblíbené značky prodávaných, 2.1.2014
Já jsem se asi před třemi lety poprvé pokusil přeroubovat jabloň, a kupodivu vše se ujalo. Roste jako z vody a vloni už plodila. Použil jsem Arbosan v tubě a v pohodě, bez problémů. I na řezné rány při jarním řezu. Nesmí chvíli pršet.
Co hovorite na taketo pocasie na konci roka, 30.12.2013
Třeba ne.
Letos na přelomu ledna a února jsem si nechal udělat novou střechu. Bylo krásně, ale pak byla zima až málem do června.
Takový průběh počasí je naprosto běžný a opakuje se častokrát. Mnohokrát jsem dorýval ještě o vánocích, před několika lety jsem stříhal na Silvestra stromy jen ve svetru. V roce 1978 na Silvestra spadla teplota o 30°C. Holt jsme na rozhraní... celý příspěvek >
Kosti, močůvka a jiné alternativní zdroje fosforu, 10.12.2013
Ale nejsou tam jen fosfáty, ale i jiné sajrajty.
Wagenheimova nerodí, 6.12.2013
A co moje oblíbená pilatka švestková, je schopná zničit 100 % květů!
Kosti, močůvka a jiné alternativní zdroje fosforu, 29.11.2013
V močůvce fosfor moc není...
Ošetřování, ochrana meruněk, 27.11.2013
Řežu jen velmi omezeně /kvůli infekci - mrtvice/ a to jen v prvních letech, kdy se zapěstovává koruna. Hnojím Cereritem a občas dolomitickým vápencem. Postřik proti monilióze před rozkvětem a při dokvétání /Baycorem, už není, ale ještě mám, tak... celý příspěvek >
Podivně pokroucené výhony černého rybízu, 12.11.2013
Je fakt, že mšice dělají kroucení výraznější a na koncích.
Mohu ještě teď zasadit ven borůvky, brusinky a ostružiny?, 8.11.2013
Teď je ideální čas k sázení. Pokud sázet nebudete, založte květináče do půdy na zahradě. Na balkoně Vám mohou uschnout /zdánlivě zmrznout/ a v místnosti se probudí a uhynou.
Termíny řezu a střihu, kdy je na co čas, 7.11.2013 Obsahuje fotku
Na starším Idaredech vyřežu hodně málo a jeden strom dá tak 70 kg kvalitních jablek + něco na mošt. Golden dal asi 30 kg + 20 kg na mošt, ale dřeva dá mnohem více, než Idared.
Termíny řezu a střihu, kdy je na co čas, 7.11.2013
Já řežu celou zimu. Jdu se proluftovat na zahradu a při té příležitosti ostříhám jeden, dva stromky. Jednou jsem měl na Silvestra hotovo. Révu řežu během února. Hlavně musí být umrzlo, abych nebyl jako bahňák. Úroda je pěkná vždycky.
Ariwa, 7.11.2013
No, líbila se mně. Hlavně dlouhá skladovatelnost /snad/. Zlikvidoval jsem Goldstar /Ca skvrnitost/ a chtěl jsem jablko spíš žluté, i když podle obrázků výše to nevypadá. Na prodejstromku.cz bylo žlutší.
Sadba česneku, 7.11.2013
Včera se moje milovnice dvakrát proběhla po záhonu a nějaký čenek samozřejmě vyhrábla, potvora. Je trošku narašený a kořínky asi 1 cm. je tam asi 10 dní.  Cibule Senshyu bude za pár dnů koukat.  Mám ji poprvé, tak jsem zvědav, jak to... celý příspěvek >
Stomp - zazrak v boji s burinou?, 1.11.2013
Stomp udrží porost čistý až do sklizně /i třeba mrkev, petržel atd. - s delší vegetací/. Trošku něco začne prorůstat ke konci, ale to už nevadí. Kypřit půdu lze, ale opatrně, neobracet, aby se neporušila herbicidní vrstvička. Spíš jen škraloup... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika