|
Příspěvky uživatele - 156.46
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
krátkověké trvalky, 25.6.2008 Děkuji za radu, já jsem to udělala na podzim úplně opačně, někde jsem vyčetla, že se má na podzim trvalka sestříhat až k zemi, tak jsem to udělala a teď je vidět výsledek. Ale naštěstí mi pár kvítků vykvetlo, tak je tam nechám a uvidím příští... celý příspěvek > |  | krátkověké trvalky, 24.6.2008 Mám pár let na zahradě krásnoočko.Letos ale nestojí za nic.Dočetla jsem se, že jde o krátkověkou trvalku, která časem zajde.Stačí pro omlazení rozdělit trsy, nebo je nutno znovu vypěstovat? |  |
|  | borovice - žloutnou konce jehlic, 20.5.2008 Dobrý den, mám podobný problém.Letos mi zasadili vzrostlou (280cm) limbu.Má také konečky jehlic žluté a zahradníci řekli že to nic, že se to samo spraví. Zatím se to ale nespravuje.Navíc limba vypadá jako koště, zřejmě ji v zahradnictví (v... celý příspěvek > |  | žloutnutí břečťanu, 5.3.2008 Jedná se o venkovní břečťan, deset let mu stanoviště vyhovovalo a prospíval a teď už dva roky skomírá, přitom jsem na něm nenašla mšice nebo něco podobného. |  | žloutnutí břečťanu, 19.2.2008 Dobrý den, všichni zde píšete, že je břečťan takový nezmar, ale mě začal asi po 10 letech od země najednou žloutnout a opadávat. Co s tím? |  | vzrostlé stromy na živý plot?, 19.2.2008 Dík za radu, ale vzhledem k tomu, že chci plot neprůhledný a tím pádem dost hustý, mám obavy, že by mi ty velké stromy utiskovaly ty malé a ty by špatně rostly. Mám takovou zkušenost, kdy jsem dosazovala do vzrostlého živého plotu menší stromky a ty... celý příspěvek > |  | Zmenšování šíře thují, 14.2.2008 Mám co do šíře přerostlé thuje, které nebyly upravovány řezem a překážejí. Někde jsem četla,že i toto je možné a když řez nebude moc brutální, že časem obrostou. Má někdo zkušenost? |  | vzrostlé stromy na živý plot?, 14.2.2008 Co nejdříve chci vypěstovat volný živý plot výše 5 metrů z různých stromů.Mám vysadit raději už hodně vzrostlé (3m), které se ale po přesazení dlouho aklimatizují než začnou znovu růst, nebo menší(2m)? Poraďte prosím jak velké stromky... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|