Příspěvky uživatele - 156.46

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
krátkověké trvalky, 25.6.2008
Děkuji za radu, já jsem to udělala na podzim úplně opačně, někde jsem vyčetla, že se má na podzim trvalka sestříhat až k zemi, tak jsem to udělala a teď je vidět výsledek. Ale naštěstí mi pár kvítků vykvetlo, tak je tam nechám a uvidím příští... celý příspěvek >
krátkověké trvalky, 24.6.2008
Mám pár let na zahradě krásnoočko.Letos ale nestojí za nic.Dočetla jsem se, že jde o krátkověkou trvalku, která časem zajde.Stačí pro omlazení rozdělit trsy, nebo je nutno znovu vypěstovat?
borovice - žloutnou konce jehlic, 20.5.2008
Dobrý den, mám podobný problém.Letos mi zasadili vzrostlou (280cm) limbu.Má také konečky jehlic žluté a zahradníci řekli že to nic, že se to samo spraví. Zatím se to ale nespravuje.Navíc limba vypadá jako koště, zřejmě ji v zahradnictví (v... celý příspěvek >
žloutnutí břečťanu, 5.3.2008
Jedná se o venkovní břečťan, deset let mu stanoviště vyhovovalo a prospíval  a teď už dva roky skomírá, přitom jsem na něm nenašla mšice nebo něco podobného.
žloutnutí břečťanu, 19.2.2008
Dobrý den, všichni zde píšete, že je břečťan takový nezmar, ale mě začal asi po 10 letech od země najednou žloutnout a opadávat. Co s tím?
vzrostlé stromy na živý plot?, 19.2.2008
Dík za radu, ale vzhledem k tomu, že chci plot neprůhledný a tím pádem dost hustý, mám obavy, že by mi ty velké stromy utiskovaly ty malé a ty by špatně rostly. Mám takovou zkušenost, kdy jsem dosazovala do vzrostlého živého plotu menší stromky a ty... celý příspěvek >
Zmenšování šíře thují, 14.2.2008
Mám co do šíře přerostlé thuje, které nebyly upravovány řezem a překážejí. Někde jsem četla,že i toto je možné a když řez nebude moc brutální, že časem obrostou. Má někdo zkušenost?
vzrostlé stromy na živý plot?, 14.2.2008
Co nejdříve chci vypěstovat volný živý plot výše 5 metrů z různých stromů.Mám vysadit  raději už hodně vzrostlé (3m), které se ale po přesazení dlouho aklimatizují než začnou znovu růst, nebo menší(2m)? Poraďte prosím jak velké stromky... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika