|
Příspěvky uživatele - 110.23
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Střih broskvoně po letošní výsadbě, 20.3.2015  Dobrý den, koukám, že vám moc nikdo neradí, tak se pokusím aspoň trošku, i když jsem úplný začátečník jako vy. Koupila jsem si v pondělí také redhaven a protože tomu nerozumím, tak jsem si ji nechala ostříhat přímo ve školce. Před ostříháním vypadala... celý příspěvek > |  | Broskvoň Redhaven po výsadbě, 19.3.2015 Moc všem děkuji za rady a názory. Koukám, že co člověk, to názor :) Stromek jsem dneska postříkala Kuprikolem, jestli byste mi ještě poradili, kdy udělat 2. postřik (za týden nebo 14 dní?) Stromek jsem kupovala a sázela už v pondělí, tak mi už přijde... celý příspěvek > |  |
|  | Broskvoň Redhaven po výsadbě, 19.3.2015  Dobrý den, tento týden jsem zakoupila brosvoň Redhaven. Je to moje první brosvoň, tak jsem si ji raději nechala ostříhat rovnou ve školce. Prosím o názor na střih, dále bych se chtěla zeptat, jak často ji mám nyní zalévat a zda ji mám ještě nyní... celý příspěvek > |  | Konference - právě zasazená, 2.11.2014  Jak jsem slíbila, tak přidávám nové fotky, asi to o moc lepší nebude, ale bála jsem se, abych nepoškodila kořeny. Až zemina slehne, tak na jaře přisypu další zeminu. Mám to pak rozhrnout do tvaru mísy?
|  | Vhodná hrušeň pro Plzeňsko, 1.11.2014 Díky za tip, už jsem jí koupila minulý týden, zrovna Konferenci na kdouli. Její fotku mám v diskusi Konference právě zasazená. Zatím je to takový proutek, tak doufám, že obroste |  | Konference - právě zasazená, 1.11.2014 Tak jsem stromek trochu zvedla, zítra sem dám fotku. Konferenci jsem vybrala z důvodu, že nám chutná a podnož kdouloň z důvodu, že zahrádku mám v kolonii, kde je povolená výše stromů maximálně 3 m, z důvodu elektrockého vedení nad pozemkem :( |  | Konference - právě zasazená, 1.11.2014 Příručky jsem nečetla, ale s tím prknem je to dobrý nápad :). Pokud byste mi mohl doporučit nějakou odbornou příručku o sadařství, byla bych ráda. Četla jsem jen na netu a tam je to různorodé. Už jsem dosypala zeminu a stromek trochu zvedla, bála... celý příspěvek > |  | Konference - právě zasazená, 29.10.2014 Děkuji za reakci, jáma byla hluboká 50 cm, kompost s novou zeminou jsem dala v celé jámě, pouze horní vrstva, asi 10 cm je nahrnutá původní zemina. Zahrada je oplocená, ale v blízkosti lesa, takže takový zajíc se tam občas ukáže :( |  | Konference - právě zasazená, 29.10.2014 Děkuji za reakci, provázek určitě povolím. Myslíte, že mám stromek vyndat a dát ho výš? Zeminu jsem ušlapala, nesešlapaná je vrstva cca 10 cm. |  | Konference - právě zasazená, 29.10.2014  Dobrý den, včera jsem vysadila na zahradě Konferenci na podnoži kdouloně, vykopanou jámu jsem prolila vodou, na dno jsem dala kompost se zeminou. Když byla jáma ze 3/4 plná, tak jsem zeminu trochu ušlapala a zalila, pak jsem dohrnula zbylou zeminu.... celý příspěvek > |  |
|  |
 |
|
|
|