Příspěvky uživatele - 96.8

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Lipnická švestka, 7.10.2013 Obsahuje fotku
Lipnická švestka - foto
Lipnická švestka, 7.10.2013
Díky za vaše odpovědi a názory! V práci to s kamošama řešíme asi už dva týdny! Jak je možny, že se o tym pořádně nic neví! Kamarád to přinesl z časopisu Zahrádkář, ale na netu jsem to našel až včera! Je to nějaky divny!
Lipnická švestka, 6.10.2013
Zdravím všechny pěstitele! Má někdo zkušenost s touto švestkou! Děkuji Lipnická švestka – NOVINKA Nová odrůda švestky s vysokou cukernatostí a vynikající chutí. Vznikla jako náhodný semenáč, pravděpodobně volným pokřížením odrůdy... celý příspěvek >
Papasan, 18.6.2012
Dobrý den, papasan máme doma, sedí se na něm skvěle, je opravdu pohodlný, bohužel nám nevydržel moc dlouho, sice ho máme už přes dva roky, ale už začal praskat ten bambus nebo z čeho je to vyrobené, museli jsme si to zpevnit nějak sami.
Jak zastříhnout slivoň, 10.4.2012 Obsahuje fotku
Dobrý den! Mohl by jste mi někdo prosím vás poradit jestli stříhat tuhle švestku? 3m vysoká 10 let stará. 1. Co ten prostřední konkurenční výhon v pravo? 2. Je potřeba ji prosvětlit a zakrátit? a kolik?  a kdy? Bylo by možné to zakreslit... celý příspěvek >
Letni hrusky na kvas, 27.10.2011
Kolik přidáváte cukru a jakou máte odrůdu?
Letni hrusky na kvas, 27.10.2011
A kolik kdo přidáváte cukru?
Hrušeň Clappova, 26.10.2011
Děkuji za příspěvky! Dnes jsem koupil a zasadil 2 špičáky Williamsovy čáslavky na semenáči. Takže ted mám Clappovu taky čpičák. Potom tam mám na kdouloni MA. Boscovu, Konferenci a Williamsovu, které se budu snažit pěstovat na štíhlém vřetenu společně... celý příspěvek >
Hrušeň Clappova, 25.10.2011
děkuji za radu! Taky myslím že ta Williamsova bude lepší a aromatičtější s cukrem teda nevím. Vysadím 2 stromky na semenáči!  A jaký je rozdíl v chuti mezi W. červenou a normální W. Čáslavkou? dík
Hrušeň Clappova, 24.10.2011
Poradte prosím, Chtěl bych to stihnout ještě do konce týdne! dík
Hrušeň Clappova, 24.10.2011
Mám mladý stromek Clappovy asi na semenáči! Přemýšlím jestli ho nevyměnit za Williamsovu! Chtěl bych aby to byl velký strom a do budoucna hodně plodů k pálení! nebo ho stačí jen přeroubovat? Přemýšlím ještě že zasadím ještě jeden strom Williamsovy.... celý příspěvek >
A tuhle znáte? (Identifikujte odrůdu), 24.10.2011
Tipoval bych to na Radanu ale ta je letní, říkáte, že dozrává v říjnu? trošku je podobná Dicolor! ale nevím
Clappova x Wiliamsova, 23.10.2011
Dobrý den! Chtěl bych vysadit dobrou hrušen na pálení a nemohu se rozhodnout jestli Clappovou nebo Wiliamsovou? Která z těhle dvou je podle vás lepší? nebo na pálení vybrat jinou letní nebo podzimní odrůdu? Může se vysadit na stejné místo, kde... celý příspěvek >
Letni hrusky na kvas, 23.10.2011
Zdravím všechny zahrádkáře a pěstitele! Chtěl bych vysadit nějakou dobrou hrušku, která je nejlepší na Hruškovici! Která má velkou cukernatost, a asi tak kolik? uvádí se někde cukernatost hrušek? Které odrúdy by jste mi poradily? Letní nebo... celý příspěvek >
Hruškovice, 17.10.2011
Zdravím všechny zahrádkáře a pěstitele! Chtěl bych vysadit nějakou dobrou hrušku, která je nejlepší na Hruškovici! Která má velkou cukernatost, a asi tak kolik? uvádí se někde cukernatost hrušek? Které odrúdy by jste mi poradily? Letní nebo... celý příspěvek >
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika