Příspěvky uživatele - 224.39

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kdy nejlépe zkrátit 40 let starou přerostlou třešeň?, 11.4.2013
15m?
Špendlíky, 9.4.2013
Ve vyšších nadmořských výškách se moc nedaří přenašečům, kteří tyto lokality nevyhledávají a pravděpodobně proto je výskyt šarky minimální.
Veselka - deformace plodů - zahnívání a opadávání, 8.4.2013
Vypadá to na deficit některého z prvků (Ca, B apod.).
Přátelství mezi motorovou pilou a ovocným stromem?, 8.4.2013
Pokud pila zrovna "nevrčí", tak proč ne :-).
Vaše chutě tipu gold nebo renet, 8.4.2013
Upřednostňuji obě chutě .
Podnože jabloní - diskuze, 8.4.2013
235 m n. m., oblast srážkového stínu, severní svah, těžká jílovitá půda: - M9 - po cca 10 letech od výsadby mívají tyto podnože problém s krčkovou hnilobou; - J-TE-E - zatím bez problémů; - A2 - spolu se semenáči asi nejlepší varianta pro... celý příspěvek >
"Štrůdlové jablko" - jaké odrůda?, 5.4.2013
Jako (nejen) štrůdlové mohu doporučit odrůdu Boskoopské. Pro toto upotřebení je důležitá přítomnost kyselinky, trochu menší šťavnatost a jablečné aroma odrůdy.
Očkování vegetativně množených podnoží, 26.3.2013
To není můj systém, já byl jen jako náhodný divák. V Jirkově to nebylo. Řízky nebyly olistěné, měly pouze olistěné 1 - 2 výhony, které narostly během vegetace.
Očkování vegetativně množených podnoží, 25.3.2013
Řízky byly bezlisté, dřevnaté cca 25 - 30 cm dlouhé, po zakořenění (kořenění v dolních zhruba 5 cm) vysazeny (nad zemí zůstalo těch 20 - 25 cm řízku), z nich vyrostl výhon (podobně jako na fotografii) - potom se očkovalo těmi dvěma zmiňovanými... celý příspěvek >
Které jablíčko vám chutná s blížícím se jarem?, 20.3.2013
Včera jsem otestoval další várku odrůd - Sirius, Angold, Goldstar, Jonagold, Jonagold Novajo, Jonagold Marnika, Topaz, Idared z nedalekých sadů. Vzhledově, až na výjimky (Topaz), vše perfektní, pevnost dužniny už např. u Angoldu, J. Novajo, J.... celý příspěvek >
Jedovatosť - Agát biely, 19.3.2013
Alelopatií jsem se nějaký čas zabýval a mohu říci, že každá z testovaných rostlin (bylin i dřevin) resp. jejich exudáty vykazovaly určitou inhibiční aktivitu a průkazné rozdíly byly i na úrovni odrůd v rámci jednoho druhu. Akát vykazoval poměrně... celý příspěvek >
Broskev diana, 12.3.2013
Petře, jestli sháníte Symphonii, tak tu si můžete nechat (pokud tolerujete e-shopy) zaslat z Droždína.
Broskev diana, 11.3.2013
Místa už moc není a to spíše držím ještě pro pár modrých peckovin, ale něco naočkuju. Teď jsem dostal od majitele přístup a povolení "bádat" v jednom satrém broskvoňovém sadu, ze kterého si pamatuju před x lety chuťově moc povedené kousky. Tak tam... celý příspěvek >
Broskev diana, 11.3.2013
Sousedka od kamaráda měla kdysi na zahradě broskvoň, která cca v 7 z 10 let dávala plody špičkové kvality. O strom se vůbec nestarala a kamarád, když stříkal proti kadeřavosti svoje stromy, tak stříknul i ten její. Nevěděli jsme dlouho, co to je za... celý příspěvek >
Vlašský ořech, 7.3.2013
Záleží na místních podmínkách. Vím o plodícím ořešáku v 700 m n.m. v podkrkonoší.
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika