Příspěvky uživatele - 224.39

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Je to pilatka?, 6.5.2013
Kontroloval jsem květy po postřiku a v každém třetím je tenhle černý brouk (již mrtvý) "typu blýskáčka". Je jich opravdu hodně. Ztím jsem nedohledal, co je zač. Na úvodním fotu jsou podle mne příznaky požeru živočišným škůdcem - toho brouka... celý příspěvek >
Plodový myrobalán, 3.5.2013
Zůstanou.
Suncrest (dotaz), 2.5.2013
Miskovitý.
Ohybani svislych vetvi na vodorovne a jeho vliv na nasledne smerovani prirustku a plodonosnost, 30.4.2013
K případnému ohýbání používám vázací drát v papírovém obalu a občas také plastové fixační spony.
Konec pesticidů pro zahrádkáře?, 30.4.2013
No tak oni i někteří biologové považují masívní rozšíření včely medonosné (v důsledku chovů) jako ne moc žádoucí, z důvodu právě silného omezení divokých opylovačů - je to vztaženo především na přírodní podmínky původních stanovišť.
Ohybani svislych vetvi na vodorovne a jeho vliv na nasledne smerovani prirustku a plodonosnost, 30.4.2013
Nynější ohnutí Vám již v letošním roce plodnost nezajistí - květní pupeny jsou již diferencovány z loňského roku.
Zima v době květu třešní, 30.4.2013
Nad stejnou situací jsem se zamýšlel o víkendu - podmínky prakticky stejné, oblast ne tak vzdálená od Rakovníka (Žatec). Teď závidím současné počasí na jižní Moravě.
Rozkvétající broskvoně, 29.4.2013
Tady je to s opylovači rok od roku horší. Včera, co jsem zahlédl pár včel a čmeláků, tak dávali přednost bylinnému patru (prvosenky, popence, rozrazily) než kvetoucím ovocným stromům. Díky průběhu letošního počasí se to nějak sešlo - kvete vše od... celý příspěvek >
Moniliový úžeh, 27.4.2013
Jak moc je nutné oba případné postřiky provádět různými přípravky? V letech minulých jsem na oba postřiky použil Baycor. Letos jsem to chtěl prostřídat, ale časové důvody mě donutily použít opět jeden přípravek na obě ošetření (tentokrát Horizon).
Rozkvétající broskvoně, 26.4.2013
Tak označit a sledovat.
Moniliový úžeh, 19.4.2013
Taky to teď řeším - sice nevím, v jaké jsou meruňky zrovna fázi (zjistím až v neděli) a trefit se do těch dvou ošetření, když se člověk dostane na zahradu, která je z ruky jednou za týden, není optimální. Zásah tady považuju za nutný, protože všem... celý příspěvek >
Určení odrůdy, 17.4.2013
To píšete o Gravštýnském? Pokud ano, tak to zrovna neodpovídá této odrůdě (skladovatelnost, moučnatost).
Duo švestka od Bakker, 17.4.2013
Komedianti.
Nepoléhavý hrách, 16.4.2013
Třeba "Kudrnáč".
Jarné štepenie broskýň, 16.4.2013
To poznáte až za nějaký čas - pupeny se mohou zelenat aniž by byl roub přirostlý - vegetují ze zásobních látek.
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika