Příspěvky uživatele - 253.34

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jiná podnož než myrobalán, 18.2.2015
asi jsem formuloval dotaz povrchně -šlo mi o semenáčky pro další praxi a jen jsem popsal různé druhy podnožových peckovin (přesměrování na využití ovoce bylo zbytečné)
Jiná podnož než myrobalán, 17.2.2015
pánové, zahradníci... možná kacířská otázka, ale... čemu vlastně říkáme mirabelka? A nebo jinak..pokud jako amatér začínám a beru semenáčky na mezi za vsí, nemám tu pravou, ale... velkou, žlutou, nedobrou... nebo v.ž. co teče na spirále,...malou... celý příspěvek >
Opravný řez renklódy, 17.2.2015
Já bych to napsal asi takto... počkejte do prázdnin, a pokud zbyl nějaký květní pupen, jistě se projeví... a budete(me)...moudřejší všichni.
Prosím, co to je?, 9.1.2015
vždycky mám radost, když potkám takovouto velkou housenku (znamená to, že se tady množí i ti krásní, velcí motýli,..popř brouci)
Jakou rezistentní letní hrušeň vhodnou na pálení?, 14.10.2014
...takže aroma postrádají i kdysi oblíbené..pražanky či pařížanky?? mimochodem -docela úrodné, jen sbírání těch skorobroků zabralo plno času
Roubování plané třešně, 12.10.2014
tady je vlákno z dřívějška... snad tam něco najdete, co použijete. (do vyhledávacího okénka na levé straně.).. Roubování na vzrostlejší ptáčnici
Co je to za strom, 12.10.2014
Připojuji se..pokud se nechají oplodí dozrát, zaplevelí to velkou plochu. Docela ochotně omlazuje i od kořeenů, takže... opravdu nee!!
Zakalená slivovice, 9.10.2014
moje zkušenost (samozřejmě laická, takže sestřelitelná)...je taková, že záleží na vodě, jakou se ředí. Pokud nalejete z kohoutku, většinou je jak mlíko... i silnější, tedy ne jen ředění pod 50 prc.
Dírky ve skořápkách ořešáku, 9.10.2014
mám dojem, že by to mohl být i nějaký zlomyslný hmyz... neboť v takto postižených ořechách (ořeších)...bývá i nemnoho trusu... než to všechno zčerná (uvnitř)
Myši na půdě, 9.10.2014
Ahoj - pokud nejste nějak..cimprlich.. - doporučuji tohle. U nás to funguje na chatě i ve včelíně..
Meruzalka, 9.10.2014
už to tady někde bylo - jsou meruzalky tzv. obrůstající a pak ty, které jedou jen prut..a pak korunku. Takže - pokud je to na obrostce ...asik s tím je jen..nekonečná práce
Hniloba jablek ontario, 3.10.2014
děkuji za ohlasy... monilii jsem měl spojenou jen se skladováním... zkusím teda... zavčasu postříkat...(už na stromě)
Dírky ve skořápkách ořešáku, 1.10.2014
strakapoud?...a nebo sýkorky..
Hniloba jablek ontario, 1.10.2014
Páni zahradníci, potřebuji poradit s,,kažením,, ontarií - už na stromě(hnědá hniloba). Mám mnoho let 2 stromky onraria, kupodivu jdou přez rok tak, že se střídají... jablek plno. Jen mě již několik let trápí hnití jablek v průběhu sezony. V době... celý příspěvek >
Rozmnožení lísky, 10.9.2014
barevné oříšky doma sice nemám, ale..pokud jsou na keřích s temně rudými listy..tak jsou k dosažení u známých. (na ořechy nikdy nepřišla řeč)
Další diskuze:  1,  2,  3  
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika