|
Příspěvky uživatele - 253.34
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jiná podnož než myrobalán, 18.2.2015 asi jsem formuloval dotaz povrchně -šlo mi o semenáčky pro další praxi a jen jsem popsal různé druhy podnožových peckovin (přesměrování na využití ovoce bylo zbytečné) |  | Jiná podnož než myrobalán, 17.2.2015 pánové, zahradníci... možná kacířská otázka, ale... čemu vlastně říkáme mirabelka? A nebo jinak..pokud jako amatér začínám a beru semenáčky na mezi za vsí, nemám tu pravou, ale... velkou, žlutou, nedobrou... nebo v.ž. co teče na spirále,...malou... celý příspěvek > |  |
|  | Opravný řez renklódy, 17.2.2015 Já bych to napsal asi takto... počkejte do prázdnin, a pokud zbyl nějaký květní pupen, jistě se projeví... a budete(me)...moudřejší všichni. |  | Prosím, co to je?, 9.1.2015 vždycky mám radost, když potkám takovouto velkou housenku (znamená to, že se tady množí i ti krásní, velcí motýli,..popř brouci) |  | Jakou rezistentní letní hrušeň vhodnou na pálení?, 14.10.2014 ...takže aroma postrádají i kdysi oblíbené..pražanky či pařížanky??
mimochodem -docela úrodné, jen sbírání těch skorobroků zabralo plno času |  | Roubování plané třešně, 12.10.2014 tady je vlákno z dřívějška... snad tam něco najdete, co použijete.
(do vyhledávacího okénka na levé straně.)..
Roubování na vzrostlejší ptáčnici
|  | Co je to za strom, 12.10.2014 Připojuji se..pokud se nechají oplodí dozrát, zaplevelí to velkou plochu. Docela ochotně omlazuje i od kořeenů, takže... opravdu nee!! |  | Zakalená slivovice, 9.10.2014 moje zkušenost (samozřejmě laická, takže sestřelitelná)...je taková, že záleží na vodě, jakou se ředí. Pokud nalejete z kohoutku, většinou je jak mlíko... i silnější, tedy ne jen ředění pod 50 prc.
|  | Dírky ve skořápkách ořešáku, 9.10.2014 mám dojem, že by to mohl být i nějaký zlomyslný hmyz... neboť v takto postižených ořechách (ořeších)...bývá i nemnoho trusu... než to všechno zčerná (uvnitř)
|  | Myši na půdě, 9.10.2014 Ahoj - pokud nejste nějak..cimprlich.. - doporučuji tohle. U nás to funguje na chatě i ve včelíně..
|  |
|  | Meruzalka, 9.10.2014 už to tady někde bylo - jsou meruzalky tzv. obrůstající a pak ty, které jedou jen prut..a pak korunku. Takže - pokud je to na obrostce ...asik s tím je jen..nekonečná práce |  | Hniloba jablek ontario, 3.10.2014 děkuji za ohlasy... monilii jsem měl spojenou jen se skladováním... zkusím teda... zavčasu postříkat...(už na stromě) |  | Dírky ve skořápkách ořešáku, 1.10.2014 strakapoud?...a nebo sýkorky.. |  | Hniloba jablek ontario, 1.10.2014 Páni zahradníci, potřebuji poradit s,,kažením,, ontarií - už na stromě(hnědá hniloba). Mám mnoho let 2 stromky onraria, kupodivu jdou přez rok tak, že se střídají... jablek plno. Jen mě již několik let trápí hnití jablek v průběhu sezony. V době... celý příspěvek > |  | Rozmnožení lísky, 10.9.2014 barevné oříšky doma sice nemám, ale..pokud jsou na keřích s temně rudými listy..tak jsou k dosažení u známých. (na ořechy nikdy nepřišla řeč) |  |
 |
|
|
|