Příspěvky uživatele - 6.7

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Lidská moč: hnojivo budoucnosti?, 2.12.2014
toto je akoze adventna tema?
Je tento materiál dobrý k mulčování, 2.12.2014
obryvanim stromku poskodite vrchne, menej cenne korene. Stromku to neublizi.
Potaš, uhličitan draselný K2CO3, 28.11.2014
este reakcia (za varu v vodnej faze) Ca(OH)2+K2CO3--->CaCO3+2KOH 
A preco si myslite, ze horenim dreva vznika oxid draselny? Preco nie peroxid? Draslik je v dreve vo forme draselnej soli, nie ako draslik - prvok. Vzhladom na prevladajuci uhlik a vnikajuci oxid uhlicity sa tvoria primarne uhlicitany. V malom... celý příspěvek >
Zrejme latinka nepoznala toto slovo... "English early 17th century: from pot-ashes, from obsolete Dutch potasschen, originally obtained by leaching vegetable ashes and evaporating the solution in iron pots." Cize nazov je skutocne odvodeny od... celý příspěvek >
Je tento materiál dobrý k mulčování, 24.11.2014
existuje nejaka huba, polyversum, vraj je dobra ako prevencia hubovych chorob. Parazituje na zlych hubach. Skusil niekto? Ja sa chystam buduci rok, ze s tym poplujem zahradu, opakovane vratane zeme aj kompost nech sa to vsade rozrasta. Aby som... celý příspěvek >
Je tento materiál dobrý k mulčování, 24.11.2014
Pozoroval som zaujimavy jav. Toto nepodarene leto nejaka hubova chroroba zdevastovala listy na malej vrbe. Pruty vrby boli narastene riadne dlhe a cast sa valala po zemi. Listy, na tej casti co sa valali po zemi, boli chorobou neporusene. Z toho mi... celý příspěvek >
Biotec 18 screenmatic, 21.11.2014
Ja by som sa spytal, ak husie krky netreba cistit, zrejme rast biofilmu na nich je maly, ked je maly rast, asi aj spotreba zivin je zanedbatelna, mechanizka filtracia takmer nulova, potom na co je dobra takato filtracia? Akym sposobom pomaha cistit... celý příspěvek >
Kompost, 21.11.2014
Duchanie aj fotosynteza su predovsetkym biochemicke deje. Aky sposobom sa do bunky dostavaju reagujuce latky a ako idu prec produkty dejov je okrajova resp ina zalezitost. Co sa tyka dychania, ine je to u ryb, ine u cloveka, ine u rastlin alebo v... celý příspěvek >
Kompost, 19.11.2014
...a bakterie su este lepsie na tom, dychaju dusicnany, sirany a zelezo tri...
Kompost, 18.11.2014
moja skusenost je ze zelene blato sa pomalsie meni na kompost
Kompost, 18.11.2014
smrdia aminy, pripadne zluceniny siry. Tie vznikaju pri anaerobnom procese tiez.
Vysadba loňského česneku, 12.11.2014
Zaujimave, vedel som, ze to lieta 6 mesiacov hore dole podla odrody a podmienok. Moj cesnak niekedy na jar riesime do mrazaka, lebo by do leta nevydrzal. Ze su aj taketo sorty som nevedel.
Bio postrik na plisen okurek a rajcat, 12.11.2014
...draslik tam nehra ziadnu ulohu, ani pri postreku, ani pri umyvani ruk. Draslik ma pred sodikom tu vyhodu, ze je to potrebnejsi a zaroven menej skodlivy prvok pre rastliny a preto je draselne mydlo je vhodnejsie ako sodne, ak ma byt z neho postrek.... celý příspěvek >
Vysadba loňského česneku, 12.11.2014
Ako to dokazete udrzat tak dlho zdravy cesnak.
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika