|
Příspěvky uživatele - 243.114
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Teckovane hnede skvrny na bylinkach, usychajici listy, 7.7.2017 S největší pravděpodobností to máte napadené třásněnkami. |  | Parazitická vosička Aphidius colemani - zkušenosti, 6.7.2017 S touto vosičkou zkušenosti nemám. Ve skleníku a zimní zahradě bojujeme proti molicím vosičkou Encarsia formosa a musím říct, že molice vyhrávají. Vážně - pokud máte mšice na všem, tak vám nějaké vosičky nepomůžou, ono dost dlouho trvá, než se... celý příspěvek > |  |
|  | Sklizen česneku 2017, bídná velikost na 50% - 60% průměru, 6.7.2017 To sucho letos nastalo dříve skoro o dva měsíce. |  | Sklizen česneku 2017, bídná velikost na 50% - 60% průměru, 6.7.2017 Tak rusáka mám ještě v zemi, ale o víkendu taky půjde ven. Měla jsem nasazený ještě nějaký španělský z marketu, už jsem ho sázela třikrát nebo čtyřikrát (z vlastní sadby), za normálního roku to byl paličák, letos květy nevyhnal a už čtrnáct dní je... celý příspěvek > |  | Sklizen česneku 2017, bídná velikost na 50% - 60% průměru, 6.7.2017 Jsem od Přerova, česnek je taky mizerný. Je holt sucho, sníh napadl na zmrzlou zem, takže voda z něj z větší části odtekla, na jaře nic moc nepršelo a v posledních dvou měsících, kdy by měl česnek růst, tak nepršelo skoro vůbec. A v těch "bouřkách"... celý příspěvek > |  | Listy rajčat - cestičky?, 6.7.2017 Není to začínající plíseň, ať se manžel neplaší. Ta vypadá úplně jinak. |  | Postřik octem - poraďte, 6.7.2017 Ty hřebíky zase rychle vytáhněte, nové listí na broskvoni vyroste vždycky... |  | Listy rajčat - cestičky?, 5.7.2017 Dírky by mohli dělat dřepčíci, to druhé je spíš nedostatek nějakého prvku. |  | Vadnoucí třešeň, 5.7.2017 Tam bude problém s tou vodou. Konev za týden je v tomto počasí o ničem, horko, suchý vítr..., ke kořenům se nic nedostane. |  | Plevel z ebay, 1.7.2017 Je to pleve, minimálně dva druhy. |  |
|  | Kadeřavost výhonů rajčat, nikdo si neví rady, 25.6.2017 Známému to vzalo i papriky. |  | Molice vlaštovičníková na brukvovitých, 25.6.2017 Používal se Actellic, bohužel je jen v 5l balení za cca 11 tisíc, prodej jen osobám s oprávněním. Asi by nebyl problém koupit (máme zemědělce v rodině), ale co s pěti litry? |  | Kadeřavost výhonů rajčat, nikdo si neví rady, 24.6.2017 Je to tím substrátem. |  | Nevíte, co to je za rostlinu?, 21.6.2017 Vypadá to jako podzemnice. |  | Co chybí dubu?, 18.6.2017 To je dub červený? O jeden jsme před pár lety přišli, byl provrtaný nějakými larvami. |  |
 |
|
|
|