Příspěvky uživatele - 243.114

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Teckovane hnede skvrny na bylinkach, usychajici listy, 7.7.2017
S největší pravděpodobností to máte napadené třásněnkami.
Parazitická vosička Aphidius colemani - zkušenosti, 6.7.2017
S touto vosičkou zkušenosti nemám. Ve skleníku a zimní zahradě bojujeme proti molicím vosičkou Encarsia formosa a musím říct, že molice vyhrávají. Vážně - pokud máte mšice na všem, tak vám nějaké vosičky nepomůžou, ono dost dlouho trvá, než se... celý příspěvek >
Sklizen česneku 2017, bídná velikost na 50% - 60% průměru, 6.7.2017
To sucho letos nastalo dříve skoro o dva měsíce.
Tak rusáka mám ještě v zemi, ale o víkendu taky půjde ven. Měla jsem nasazený ještě nějaký španělský z marketu, už jsem ho sázela třikrát nebo čtyřikrát (z vlastní sadby), za normálního roku to byl paličák, letos květy nevyhnal a už čtrnáct dní je... celý příspěvek >
Jsem od Přerova, česnek je taky mizerný. Je holt sucho, sníh napadl na zmrzlou zem, takže voda z něj z větší části odtekla, na jaře nic moc nepršelo a v posledních dvou měsících, kdy by měl česnek růst, tak nepršelo skoro vůbec. A v těch "bouřkách"... celý příspěvek >
Listy rajčat - cestičky?, 6.7.2017
Není to začínající plíseň, ať se manžel neplaší. Ta vypadá úplně jinak.
Postřik octem - poraďte, 6.7.2017
Ty hřebíky zase rychle vytáhněte, nové listí na broskvoni vyroste vždycky...
Listy rajčat - cestičky?, 5.7.2017
Dírky by mohli dělat dřepčíci, to druhé je spíš nedostatek nějakého prvku.
Vadnoucí třešeň, 5.7.2017
Tam bude problém s tou vodou. Konev za týden je v tomto počasí o ničem, horko, suchý vítr..., ke kořenům se nic nedostane.
Plevel z ebay, 1.7.2017
Je to pleve, minimálně dva druhy.
Kadeřavost výhonů rajčat, nikdo si neví rady, 25.6.2017
Známému to vzalo i papriky.
Molice vlaštovičníková na brukvovitých, 25.6.2017
Používal se Actellic, bohužel je jen v 5l balení za cca 11 tisíc, prodej jen osobám s oprávněním. Asi by nebyl problém koupit (máme zemědělce v rodině), ale co s pěti litry?
Kadeřavost výhonů rajčat, nikdo si neví rady, 24.6.2017
Je to tím substrátem.
Nevíte, co to je za rostlinu?, 21.6.2017
Vypadá to jako podzemnice.
Co chybí dubu?, 18.6.2017
To je dub červený? O jeden jsme před pár lety přišli, byl provrtaný nějakými larvami.
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika